Media

Συγκλονίζει η Ναταλί Κάκκαβα – «Ψιλάφησα ξαφνικά στο στήθος μου ένα περίεργο ογκίδιο»

Συγκλονίζει η Ναταλί Κάκκαβα – «Ψιλάφησα ξαφνικά στο στήθος μου ένα περίεργο ογκίδιο»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Ναταλί Κακκαβά αποφάσισε να προβεί σε μια αποκάλυψη μέσω του λογαριασμού της στο Instagram και μίλησε για ένα πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετώπισε αλλά ευτυχώς όλα είναι καλά!

Η Ναταλί Κακκαβά θέλησε με το μήνυμα της να πει στις γυναίκες πως πρέπει να φροντίζουν τον εαυτό τους και να μην ξεχνούν να εξετάζονται γιατί μπορεί κάτι πολύ απλό να γίνει κάτι σοβαρό!

Η παρουσιάστρια και σύζυγος του Γρηγόρη Γκουντάρα έγραψε συγκεκριμένα:

«Ήταν πριν από 14 μήνες όταν ένα βράδυ ψηλάφισα ξαφνικά στο στήθος μου ένα περίεργο ογκίδιο.. Δεν μπορώ να σας περιγράψω τι ένιωσα.. Τα πόδια μου άρχισαν να τρέμουν…Φόβος και πανικός.. Κυρίως για τα παιδιά μου.. Οι μανούλες νομίζω με καταλαβαίνετε.. Τρέξαμε πανικόβλητοι μέσα στην νύχτα με το Γρηγόρη..Δεν θα τις ξεχάσω ποτέ αυτές τις ώρες.. Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα νομίζω δεν σταματήσαμε πότε να κλαίμε.. Ευτυχώς η διάγνωση ήταν ινοαδενωμα μαστού..Ανακούφιση..

Όχι γιατί φοβάμαι το θάνατο..Αλλα  γιατί θέλω να μπορέσω να δω τα αγόρια μου ανεξάρτητα..Να μη με χρειάζονται άλλο.. Έκτοτε κάνω υπέρηχο μαστού κάθε 6 μήνες και μαστογραφία κάθε χρόνο..Και κάθε φορά η αγωνία είναι η ίδια..Μέχρι να ακούσω το «Όλα καλά» η καρδιά μου πάει να σπάσει…

Μην αμελείτε τις εξετάσεις σας.. Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία..Ειδικά γυναίκες που έχουν περάσει τα 40 είναι τραγική αμέλεια να μην τις κάνουν..Το χρωστάμε πάνω απ όλα στον εαυτό μας αλλά και σε όλους όσους αγαπάμε και μας αγαπούν…».

Δείτε την ανάρτηση της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ναταλι Κακκαβα (@n.kakkava)

Δείτε ακόμη: Survivor 2021: Η Ανθή Σαλαγκούδη στο reality;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X