Ο Προβοκάτορας

Τα κουτοπόνηρα κόλπα του Αδωνι Γεωργιάδη για το Voucher και τα αμαρτωλά ΚΕΚ

Τα κουτοπόνηρα κόλπα του Αδωνι Γεωργιάδη για το Voucher και τα αμαρτωλά ΚΕΚ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ακούς τον Αδωνι Γεωργιάδη στην τηλεόραση ή στο ραδιόφωνο και αν είσαι λίγο ενήμερος σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Ανερυθρίαστα ο υπουργός Ανάπτυξης, που τώρα ανέλαβε και την ΕΡΤ, λέει τις μεγαλύτερες ανακρίβειες. Χρησιμοποιεί κατά κόρον την προπαγανδιστική τακτική “όσο πιο μεγάλο το ψέμα τόσο πιο εύκολα γίνεται πιστευτό”.

Διαβάστε τι είπε συγκρίνοντας μήλα με πορτοκάλια.«Για ποιον λόγο τα ΚΕΚ και τα προγράμματα κατάρτισης όταν τα υπέγραφε η Αχτσιόγλου ήταν καλά και όταν τα υπογράφει ο Βρούτσης είναι κακά. Θα ήθελα πολύ να μου το εξηγήσει αυτό κάποιος γιατί είναι κακή η κατάρτιση επί ΝΔ αλλά καλή επί ΣΥΡΙΖΑ”, είπε με στόμφο και ύφος ιερής αγανάκτησης.

Ο κουτοπόνηρος Αδωνις φαίνεται εκ πρώτης όψεως να έχει δίκιο. Ομως διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, γιατί άλλο πράγμα η κατάρτιση και άλλο πράγμα η ενίσχυση των δικηγόρων και άλλων επιστημόνων. Δεν ζήτησε κανένας επιστήμονας κατάρτιση κουτοπόνηρε πολιτευτή. Το παρουσιάσατε σαν κατάρτιση για να μοιράσετε χρήμα σε ημέτερους. Στην αρχή είπατε πως δεν μπορούσατε να κάνετε διαφορετικά, γιατί θα χανόντουσαν χρήματα από το ΕΣΠΑ. Οταν, όμως αποκαλύφθηκε και από τις Βρυξέλλες ότι μπορούσαν να δοθούν τα χρήματα από το ΕΣΠΑ χωρίς ενδιάμεσους, το γυρίσατε στο…καλαματιανό και στη χονδροειδή διαστρέβλωση της αλήθειας.

Οπότε μετά την ανάληψη της ΕΡΤ και του ΑΠΕ από τον Αδωνι Γεωργιάδη, δεν μπορώ ούτε να φανταστώ, που μπορεί να φτάσει η τερατολογία και η διαστρέβλωση της αλήθειας. Το σίγουρο είναι πως η παραπληροφόρηση θα γνωρίσει νέες ημέρες δόξας λαμπρής.

Ο Προβοκάτορας

ΥΓ. Συγγνώμη, αλλά είναι εξοργιστικό να σε κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια σου και να θέλουν να τους πιστέψεις κιόλας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X