Τεχνολογία

Τα πιάτα είναι για το φαγητό, όχι για την τηλεόραση

Τα πιάτα είναι για το φαγητό, όχι για την τηλεόραση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αυτό δεν είναι ακόμα ένα άρθρο για φαγητό. Αλλά αν είσαι από αυτούς που τρώνε μπροστά στην τηλεόραση δεν χρειάζεται πια να σηκώνεσαι  από τη θέση σου γιατί με τη WIND VISION όλα είναι ασύρματα και στο χέρι σου.

Όχι φυσικά σε αυτό που κρατάς το πιρούνι, στο άλλο με το τηλεκοντρόλ.

Κι’ αν η λέξη τηλεκοντρόλ σου φαίνεται  Παλαιομοδίτική τότε άσε το τηλεκοντρόλ και πιάσε το smartphone σου, κατέβασε την Android TV remote εφαρμογή (Android / iOS) στην συσκευή σου και χειρίσου την WIND VISION από το smartphone σου και φυσικά από τον…καναπέ σου.

Ο απίστευτα μικρός αλλά με αμέτρητες δυνατότητες  αποκωδικοποιητής σου, συνδέεται πολύ εύκολα μέσω wifi με το router σου και μπορείς να απολαμβάνεις με πιάτο το φαγητό σου αλλά χωρίς δορυφορικό πιάτο την τηλεόραση σου.

Και όταν μιλάμε για Android TV από τη WIND VISION  εννοούμε ένα ανεξάντλητο περιεχόμενο με  σειρές, ταινίες, αθλητικά κανάλια (ναι και Euroleague)  και πάνω από 60 συνδρομητικά κανάλια και πρόσβαση σε αμέτρητες ακόμη εφαρμογές που σου παρέχονται μέσω της AndroidTV.

Και αν το φαγητό σου δεν ήταν τόσο βαρύ, και έχεις όρεξη για παιχνίδια συνδέεις gamepad, ασύρματα ηχεία και ακουστικά  μέσω Bluetooth για να απολαμβάνεις ακόμα περισσότερο gaming μέσω της  WIND VISION.

Ζήσε την εμπειρία της WIND VISION εδώ. Μην κουράζεσαι!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X