Επιλογές

Θα σκίσει ο Καμπουράκης στα Χανιά

Θα σκίσει ο Καμπουράκης στα Χανιά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης ακούστηκε πως θα είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές στα Χανιά. Τον μέτρησε δημοσκοπικά  η ΝΔ στα Χανιά της Κρήτης και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά.

Οι πληροφορίες λένε  ότι οι μετρήσεις έδειξαν  ότι ο γνωστός δημοσιογράφος θα κάνει περίπατο εάν αποφασίσει να κατέβει στις εκλογές διεκδικώντας  μία έδρα.

Ο ίδιος ο δημοσιογράφος ωστόσο εμφανίζεται να μη έχει αποφασίσει εάν θέλει να φύγει από την δημοσιογραφία για την πολιτική. Όπως είναι γνωστό άλλωστε έχει ήδη συμφωνήσει  να μετέχει στο δυναμικό του ΣΚΑΙ24 με δική του εκπομπή.

Το θέμα όμως δεν είναι μόνο τι θα κάνει ο Δημήτρης Καμπουράκης, αλλά τι θα πει και η Ντόρα Μπακογιάννη. Βλέπετε ο αδελφός της και πρόεδρος της ΝΔ σε μία εντυπωσιακή κίνηση πάταξης της… οικογενειοκρατίας την εξόρισε από την Α’ Αθήνας στα μακρινά Χανιά για τις εκλογές.

Και όπως γίνεται αντιληπτό η Ντόρα δεν  πρόκειται να καθίσει με σταυρωμένα χέρια στην περίπτωση που δει πως έρχεται δεύτερη πίσω από τον Δημήτρη Καμπουράκη. Θα αντιδράσει όπως η ίδια γνωρίζει και τότε είναι πάρα πολύ πιθανό να έχουμε νέα οικογενειακά δράματα. Και η… καραμπόλα να πάρει και τον Δημήτρη Καμπουράκη.

Την ιδία στιγμή ο Κυριάκος Μητσοτάκης  πυροδότησε ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα στα Χανιά και πιο συγκεκριμένα ανάμεσα στον ίδιο και τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη καθώς ο πρόεδρος της ΝΔ παρουσίασε ως υποψήφιο στο νομό τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη ανιψιό του πρώην υπουργού.

Όπως ήταν φυσικό ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης άστραψε και βρόντηξε  και σε δηλώσεις του μίλησε για εκβιασμό

«Οι βουλευτικές εκλογές διαφέρουν από τις περιφερειακές. Προσωπικά, σ’ αυτή την φάση, το ενδιαφέρον μου επικεντρώνεται μόνον στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. Όπως επανειλημμένα δε έχω τονίσει, απευθυνόμενος σε όλους τους Χανιώτες, απέναντι μου θα έχω κυρίως την οικογενειοκρατία, την αχαριστία και την πολιτική ανεντιμότητα. Στον αγώνα αυτό που δίνω κανείς εκβιασμός δεν θα σταθεί εμπόδιο. Το τελευταίο είναι για τον πρόεδρο της ΝΔ» είπε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Βάσανα που έχει το προεδριλίκι…

Γιώργος Χρηστάκης

Ο Καμπουράκης σε νέο κανάλι-Τί θα κάνει στις εκλογές;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X