Θέμα

Αδιανόητη επίθεση επιχειρηματία σε υπουργό: Είσαι ψεύτης

Αδιανόητη επίθεση επιχειρηματία σε υπουργό: Είσαι ψεύτης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μία απίστευτα σκληρή και υποτιμητική, αδιανόητη θα λέγαμε ευθεία επίθεση εξαπέλυσε μεγάλος επιχειρηματίας κατά υπουργού της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, που είναι επικεφαλής του κατασκευαστικού ομίλου της “Μηχανικής” έστειλε καυτή επιστολή στον Κώστα Καραμανλή, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Γρηγόρη Δημητριάδη αλλά και στην αρμόδια επίτροπο στις Βρυξέλλες Margrethe Vestager και επιτίθεται με σφοδρότητα και ασυνήθιστη φρασεολογία εναντίον του πρώτου.

Στην επιστολή που έστειλε και στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και αποκαλύπτει το zougla.gr τον αποκαλεί «άσχετο, ψεύτη, θρασύδειλο και ανίκανο». Τον κατηγορεί πως ενεργεί με εμμονές. Καταγγέλλει τον υπουργό πως διαπραγματεύεται με «νταβατζήδες». Και καταλήγει με σαρκαστικότητα σε κάποια παράγραφο: «Ωραίος μάγκας είσαι».

Η αιτία είναι η εκτέλεση του αυτοκινητόδρομου Πάτρας – Πύργου και αποτελεί απάντηση στα όσα είπε και κυρίως υπενόησε προ ημερών ο Κώστας Καραμανλής στη Βουλή μιλώντας για «Καλογρίτσες της Δεξιάς».

Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου αφήνει σαφέστατες αιχμές κατά του Κώστα Καραμανλή για «υπόγειες» διαπραγματεύσεις και συνεννοήσεις αλλά και «προτιμήσεις» σε ανταγωνιστές στην αγορά των κατασκευών.

Επισημαίνεται πως ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου καταλήγει στην επιστολή του με την εξής φράση: «Και βέβαια θα σε καταγγείλουμε και θα σε μηνύσουμε… […]. Υπάρχουν νόμοι κύριε και είσαι υποχρεωμένος να τους τηρείς, είτε σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει».

H επιστολή του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου έχει ως εξής:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X