Θέμα

Αφιερωμένη σε Μητσοτάκη και Χρυσοχοΐδη

Αφιερωμένη σε Μητσοτάκη και Χρυσοχοΐδη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η φωτογραφία της Τατιάνας Μπόλαρη αφιερώνεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Κανένας εχέφρων πολίτης δεν διαφωνεί όταν η αστυνομία εφαρμόζει το νόμο. Ομως, όπως παραδέχθηκε και ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης υπάρχει και ο κανόνας της αναλογικότητας. Δηλαδή δεν επιτρέπεται να εφαρμόζει υπέρμετρη βία σε ένα περιστατικό, που η εφαρμογή του νόμου μπορεί να γίνει διαφορετικά.

Και ασφαλώς ο εξευτελισμός ενός πολίτη, ο άγριος ξυλοδαρμός, το ξεγύμνωμα σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επιβολή του νόμου. Η πολιτική σας και οι εντολές σας κύριοι Χρυσοχοΐδη είναι η βασική αιτία που παράγονται τέτοια φαινόμενα. Ο “νόμος και τάξη”, το δόγμα σας, να το θυμάστε ότι πολύ σύντομα θα γυρίσει μπούμερανγκ. Αρκεί να αφαιρεθεί η πρώτη πέτρα από το οικοδόμημά σας και η κατάρρευση θα είναι ραγδαία.

Στη φωτογραφία, που τράβηξε η φωτορεπόρτερ Τατιάνα Μπόλαρη, φαίνονται άνδρες των ΜΑΤ να έχουν γδύσει και να τραβούν το εσώρουχο ατόμου, το οποίο μόλις έχουν προσάγει από την περιοχή των Εξαρχείων.

Στην ανάρτησή της στο Facebook, η φωτορεπόρτερ αναφέρει: «Αυτές οι φωτογραφίες είναι προσαγωγή. Δεν είναι σύλληψη! Προσαγωγή σημαίνει κρατείσαι μέχρι να αποδειχθεί ότι έκανες κάτι. Η προσαγωγή,αλλά ακόμη και η σύλληψη δεν σημαίνει όμως ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ! Τα ρούχα και τα προσωπικά αντικείμενα του ανθρώπου που ξεγύμνωσαν στην κυριολεξία, τα μαζέψαμε και τα δώσαμε σε κάποιον που τον ήξερε, έμεινε το ένα του παπούτσι πάνω στο πεζοδρόμιο».

Προσαγωγή στα Εξάρχεια

Προσαγωγή στα Εξάρχεια/Τατιάνα Μπόλαρη (Eurokinissi)

Μάλιστα, καταγγέλλει πως οι άνδρες των ΜΑΤ σχημάτισαν κλοιό γύρω από τους φωτορεπόρτερ, τους έσπρωχναν με ύβρεις, μέχρι που εμφανίστηκε κάποιος ανώτερος στην ιεραρχία και τους είπε «μην ακουμπάτε δημοσιογράφους».

Περιμένουμε να δούμε αν ο υπουργός ΠΡΟΠΟ θα ευαισθητοποιηθεί ή θα αφήσει να γίνει κανόνας η ανεξέλεγκτη, παράνομη και προσβλητική δράση ορισμένων (το τονίζουμε ορισμένων γιατί δεν είναι όλοι αστυνομικοί ίδιοι) οργάνων της…τάξης που εν τέλει τα ίδια βρίσκονται σε αταξία.

tatiana.jpg

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X