Θέμα

Ανασχηματισμός: Φεύγει ο Αδωνις και έρχεται ο Αβραμόπουλος;

Ανασχηματισμός: Φεύγει ο Αδωνις και έρχεται ο Αβραμόπουλος;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι ζυμώσεις για τον ανασχηματισμό ήδη άρχισαν στο Μαξίμου. Ο eretikos.gr σας έχει ενημερώσει. Υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για ορισμένους υπουργούς και υφυπουργούς, όπως ο Νίκος Παναγιωτόπουλος (μετά τις δηλώσεις για το τουρκικό σκάφος που ήταν στην ελληνική υφαλοκρηπίδα και τις συστάσεις στον Κυριάκο Μητσοτάκη για ψυχραιμία), τον Νότη Μηταράκη τον οποίο έβαλαν στη “μαύρη λίστα”  μετά το “πάγωμα”  της επίταξης, τον Λευτέρη Αυγενάκη για το χειρισμό της υπόθεσης του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, τον Αδωνι Γεωργιάδη για την πολυπραγμοσύνη του και κυρίως τις δηλώσεις που έχει κάνει για τους προστατευόμενους μάρτυρες του σκανδάλου Novartis, ιδίως μετά το ράπισμα που δέχθηκε η Προανακριτική Επιτροπή από τον Αρειο Πάγο  και τη γνωμοδότηση του αντιεισαγγελέα Παναγιώτη Μπρακουμάτσου.

Στο μέγαρο Μαξίμου έχουν δυσανασχετήσει και με τους χειρισμούς του Γιάννη Βρούτση στο ασφαλιστικό, ιδίως σε επίπεδο επικοινωνίας, όμως οι πληροφορίες λένε πως, τουλάχιστον προς το παρόν, μάλλον δεν υπάρχει θέμα.

Πολύ αποκαλυπτικό για το θέμα του ανασχηματισμού είναι το αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της Κυριακάτικης Kontranews, σύμφωνα με το οποίο ο Αδωνις Γεωργιάδης μπορεί να δει την έξοδο από την κυβέρνηση και είναι πολύ πιθανό να μπει στην κυβέρνηση ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και να τοποθετηθεί στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας ή Εξωτερικών.

Αν τοποθετηθεί στο δεύτερο, τότε θα μετακινηθεί ο Νίκος Δένδιας, ο οποίος σημειωτέον δεν έχει και τις καλύτερες δυνατές σχέσεις με το Μαξίμου και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αν αυτό συμβεί τότε οι σχέσεις του νυν υπουργού Εξωτερικών με τον πρωθυπουργού εκτιμάται ότι θα βρεθούν στο ναδίρ με ότι αυτό συνεπάγεται στο εσωκομματικό παιχνίδι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X