Διεθνή

Εκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: 6 νεκροί και 53 τραυματίες ανακοίνωσε ο Ερντογάν

Εκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: 6 νεκροί και 53 τραυματίες ανακοίνωσε ο Ερντογάν
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στους 6 ανέρχονται οι νεκροί από τη μεγάλη έκρηξη που σημειώθηκε σε πολυσύχναστο δρόμο στη συνοικία Μπέγιογλου της Κωνσταντινούπολης, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενώ έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής 53 τραυματίες.

Σε μια παράλληλη εξέλιξη, το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο της Τουρκίας προχώρησε σε απαγόρευση μετάδοσης εξελίξεων από τα τουρκικά ΜΜΕ.

Η οδός Ιστικλάλ, όπου σημειώθηκε το συμβάν απέχει 5 λεπτά από την πλατεία Ταξίμ, ενώ όπως μετέδωσε Αλεξία Τασούλη στο έκτακτο δελτίο ειδήσεων του OPEN, κοντά στο σημείο βρίσκεται και το ελληνικό προξενείο, το οποίο ήταν κλειστό.

Βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης στην Κωνσταντινούπολη κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου. Μερικά δείχνουν τους ανθρώπους να τρέχουν πανικόβλητοι μόλις ακούν τον ήχο της έκρηξης ενώ άλλα δείχνουν σορούς διαμελισμένες.

Δείτε βίντεο:

Βίντεο-φρίκη από την πλατεία Ταξίμ
Τα πλάνα από κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης της έκρηξης έδειχναν ανθρώπους να περπατούν στον δρόμο όταν η βόμβα σε μαύρη σακούλα πυροδοτήθηκε. Οι άνθρωποι που ήταν κοντά στην έκρηξη φαίνονταν να κείτονται στον δρόμο ενώ όσοι επέζησαν, έτρεχαν να καλυφθούν. Σημειώνεται πάντως πως η αιτία της έκρηξης δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.

Dίτε τη στιγμή της έκρηξης και τον πανικό που ακολούθησε

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X