Θέμα

Κυβέρνηση-Τσιόδρας σε πορεία σύγκρουσης για τα κρούσματα του κορονοϊού

Κυβέρνηση-Τσιόδρας σε πορεία σύγκρουσης για τα κρούσματα του κορονοϊού
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αν  απορείτε γιατί ο Σωτήρης Τσιόδρας έλειπε από την τελευταία  σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου  είναι γιατί πλέον βρίσκεται σε ευθεία σύγκρουση με την κυβέρνηση  και δεν θέλει να χρεωθεί τίποτα απ΄ όσα φοβάται ότι θα συμβούν…

Οι πληροφορίες λένε ότι ο γνωστός λοιμοξιολόγος διαφωνεί έντονα με το “μαγείρεμα” που γίνεται στα νούμερα των κρουσμάτων του κορονοϊού. Το γεγονός δηλαδή ότι  η κυβέρνηση δεν δίνει τον πραγματικό αριθμό των κρουσμάτων που έχουν παρουσιαστεί  στα νησιά – για λόγους που έχουν να κάνουν με την οικονομία και τον τουρισμό- βρίσκουν εντελώς αντίθετο τον Σωτήρη Τσιόδρα, καθώς ο γιατρός θεωρεί ότι αρχές Αυγούστου η χώρα θα βρίσκεται στα κόκκινα από την άποψη των κρουσμάτων.

Εάν μάλιστα οι άνθρωποι αυτοί χρειαστεί να  νοσηλευτούν, τότε τα πράγματα θα πάνε ακόμα χειρότερα, καθώς θα σκάσει το εθνικό σύστημα υγείας.

Την ίδια στιγμή πάντως η κυβέρνηση εμφανίζετε πανικόβλητη, γιατί από τη μία αντιλαμβάνεται τον προβληματισμό του γιατρού, από την άλλη όμως θέλει να μη  περικόψει την οποία δυναμική έχει ο ελληνικός τουρισμός.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή….

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X