Θέμα

Μεσολόγγι: Βρέθηκε η σορός του Μπάμπη Κούτσικου

Μεσολόγγι: Βρέθηκε η σορός του Μπάμπη Κούτσικου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι βρέθηκε η σορός του.

Σύμφωνα με το Mega, η οικογένεια του 31χρονου  ενημερώθηκε ότι η σορός του Μπάμπη Κούτσικου εντοπίστηκε στην περιοχή Ευαγγελίστρια στο Μεσολόγγι.

 

Τη σορό, που είναι σε προχωρημένη σήψη, βρήκε ο Ευάγγελος Αλεξανδρής, επικεφαλής της ομάδας Anubis Cold Case Κ9 team με τον σκύλο ΕΚΟ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν τη σορό στον κάμπο εντελώς ακάλυπτη. Μάλιστα, οι αρχές είχαν ξαναπεράσει από εκείνο το σημείο.

 

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι βρέθηκε η σορός ενός άνδρα και στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής για να εξεταστεί αν η σορός ανήκει στον 31χρονο.

Μετά από απόφαση του εισαγγελέα, ορκωτός εκπαιδευτής έφτασε το Σάββατο στο Μεσολόγγι και έψαχνε με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο ώστε να βρει γενετικό υλικό.

 

Είναι ο σκύλος που χρησιμοποιήθηκε στα Τέμπη. Εστίασε σε βάλτους και στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, ενώ χθες συμμετείχαν και εθελοντές και συγγενείς του αγνοούμενου, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στις έρευνες συμμετέχει πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής αλλά και drone.

Δημοσιογράφος του ALPHA έδειξε το σημείο όπου ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος την Κυριακή έδωσε σήμα ότι κάτι υπάρχει εκεί.

 



Υπενθυμίζεται ότι ο κρεοπώλης οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας (22/1) στον ανακριτή, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας στην υπόθεση του Μπάμπη Κούτσικου.

Οι ισχυρισμοί του κρεοπώλη καταρρίπτονται, ενώ έχει δηλώσει ότι το επίμαχο εκείνο βράδυ ήταν υπό την επήρεια κάποιων ουσιών.

 

Οι τοξικολογικές εξετάσεις και οι αναλύσεις που βγήκαν την Παρασκευή έδειξαν ότι είναι καθαρές και ότι δεν είχε πάρει κανενός είδους ουσία. Παράλληλα, έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις, όπως στις ώρες συνάντησης με τον αγνοούμενο.



Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X