Θέμα

Παπανδρέου υποψήφιος: Φόβος για βρώμικο πόλεμο-Πλούσιο παρασκήνιο

Παπανδρέου υποψήφιος: Φόβος για βρώμικο πόλεμο-Πλούσιο παρασκήνιο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εκνευρισμό και ταραχή έχει φέρει στους υποψήφιους προέδρους για την προεδρία στο ΚΙΝΑΛ  η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου. Σήμερα μάλιστα ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται   να παρουσιάσει τις υπογραφές  υποστήριξης που έχει μαζέψει  από τα μέλη της ΚΕ οι οποίες λέγεται ότι θα αγγίξουν τις  80.

Σύμφωνα με πληροφορίες αμέσως μετά την ανακοίνωση της πρόθεσης του να διεκδικήσει την αρχηγεία του ΚΙΝΑΛ συστήματα τα οποία στηρίζουν ένα τουλάχιστον από τους υποψηφίους παρήγγειλαν δυο δημοσκοπήσεις προκειμένου να διαπιστώσουν που κινείται η δημοτικότητα του πρώην πρωθυπουργού.

Στο επιτελείο του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ περιμένουν ότι το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει βρώμικος πόλεμος από διάφορα κέντρα τα οποία ήδη έχουν αρχίσει να απαξιώνουν την υποψηφιότητα του μιλώντας για την ηλικία του.

Οι άλλοι υποψήφιοι

Σε ότι αφορά τους άλλους υποψηφίους ο  Ανδρέας Λοβέρδος  εμφανίζεται  μάλλον οργισμένος, ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης εκφράζει τον προβληματισμό του, λέγοντας ότι το χειρότερο γι αυτόν είναι να δημιουργηθεί ένα δίπολο ανάμεσα στον Γιώργο Παπανδρέου και το Ανδρέα Λοβέρδο εκτοπίζοντας τον από την κούρσα της διαδοχής.

Ο  Χάρης Καστανίδης , ο Παύλος Γερουλάνος ,και  ο Παύλος Χρηστίδης  εμφανίζονται να μην επιθυμούν να αποχωρήσουν από την μάχη για την προεδρία αφού ο καθένας για τους δικούς του λόγους θεωρεί ότι και μόνο η συμμετοχή σε αυτή την διαδικασία τους κάνει καλό  .

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου από την μεριά του έκανε γνωστό ότι σήμερα θα έχει ευρεία σύσκεψη με τους  συντρόφους και συνεργάτες  για να αξιολογήσουν τα νέα δεδομένα.

Ο πρώην πρωθυπουργός χθες  κατά την διάρκεια της  ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του έδωσε και το ιδεολογικό του στίγμα μιλώντας  για  την   « Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη  που χρειάζεται να γίνει ξανά μεγάλη»  και έκανε λόγο για  «μία προοδευτική πρόταση διακυβέρνηση» .

Η δήλωση του έγινε στο Μουσείο του Γεωργίου Παπανδρέου έχοντας ως βασικό σύνθημα   «Νέα Αλλαγή» – παραπέμποντας  στο 1981 και την ιστορική νίκη του ΠΑΣΟΚ. Δίπλα του  είχε , τους   Δημήτρη Ρέππα,  Μιχάλη Καρχιμάκη,  Φίλιππο Σαχινίδη,  Γιώργο Πεταλωτή,  Γιώργο Ελενόπουλο, και   Γ. Παναγόπουλο.

Παπανδρέου υποψήφιος: Ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X