Θέμα

Πρόκληση: Την απαλλαγή Μίχου για βιασμό και μαστροπεία προτείνει η εισαγγελέας – Για ποια αδικήματα ζητά ενοχή

Πρόκληση: Την απαλλαγή Μίχου για βιασμό και μαστροπεία προτείνει η εισαγγελέας –  Για  ποια αδικήματα ζητά ενοχή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Βιασμός στον Κολωνό:  Σε πλήρη αντίθεση με το παραπεμπτικό βούλευμα είναι η εισαγγελική πρόταση στη δίκη της 12χρονης από τον Κολωνό για το βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης, Ηλία Μίχο.

H εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την αθώωσή του για τις κατηγορίες του βιασμού της ανήλικης λόγω αμφιβολιών, της μαστροπείας σε οίκους ανοχής και της μαστροπείας μέσω εξαναγκασμού και με αποκόμιση πορνικών εσόδων, δηλαδή για τις δύο βαρύτερες κατηγορίες που αντιμετωπίζει στη σοκαριστική υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης ενός 12χρονου κοριτσιού.

Δέχεται, δηλαδή, η εισαγγελέας, με την πρότασή του, ότι η ανήλικη εκπορνευόταν με δική της πρωτοβουλία και ότι ο Ηλιας Μίχος απλώς τη διευκόλυνε.

Την καταδίκη του Ηλία Μίχου, κεντρικού προσώπου στην υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, για τέσσερα από τα συνολικά επτά αδικήματα τα οποία αντιμετωπίζει εισηγήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου σε μια διαδικασία που διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εισαγγελικός λειτουργός στην αγόρευσή του ζήτησε την ενοχή του Ηλία Μίχου για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί, για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κάτω των 12 ετών αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία, για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται και για οπλοκατοχή.

Συνολικά για τον Ηλία Μϊχο, η εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή του για 4 κατηγορίες και την απαλλαγή για 3.

Σημειώνεται ότι η αγόρευση του εισαγγελέα συνεχίζεται και για τους υπόλοιπους 25 κατηγορούμενους. Πηγή: www.rosa.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X