Θέμα

Τραγωδία. Τρεις 15χρονοι νεκροί σε τροχαίο

Τραγωδία. Τρεις 15χρονοι νεκροί σε τροχαίο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τραγωδία. Τρεις 15χρονοι νεκροί σε τροχαίο. Οι δύο σκοτώθηκαν επί τόπου, ενώ ο τρίτος κατέληξε το απόγευμα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου νοσηλευόταν.

Ειδικότερα, το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 10:00 το πρωί στο 65ο χιλιόμετρο της εθνικής οδό Πύργου-Μεθώνης, όταν, για άγνωστους ακόμα λόγους, συγκρούστηκαν ένα φορτηγό ιδιωτικής χρήσης που οδηγούσε ένας 48χρονος, με ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 15χρονος.

polinekro_kalamata_mesa2

Από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων έχασαν επί τόπου την ζωή τους δυο 15χρονοι που επέβαιναν στο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, ενώ οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων ανασύρθηκαν τραυματισμένοι και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Όμως, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων που έφερε ο 15χρονος κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου πάρα τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Τραγικός απολογισμός

Τα τρία αγόρια, ένας Ελληνας, ένας Βούλγαρος και ένας Αλβανός ήταν φίλοι και συμμαθητές στο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας. Σήμερα είχαν αποφασίσει να το σκάσουν από το σχολείο και να πάνε βόλτα με το αυτοκίνητο του πατέρα του παιδιού που εξέπνευσε στο Ρίο και ήταν εκείνο που οδηγούσε. Εξω από την Κυπαρισσία, όμως, στο δρόμο προς τα Φιλιατρά,  τα τρία παιδιά έφυγαν από τη ζωή.

Ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος είναι τα τρία νεκρά παιδιά. Ελαφρά τραυματίσθηκε ο 48xρονος οδηγός του μικρού φορτηγού, με το οποίο συγκρούσθηκαν.

e682129c8842c1b2163d9a85c700ef69_L

Η σύγκρουση δύο οχημάτων ήταν μετωπική. Ηταν τόσο σφοδρή που το  αυτοκίνητο κυριολεκτικά κόλλησε σε τοίχο που υπάρχει δίπλα στο οδόστρωμα. Για να απεγκλωβιστούν τα θύματα χρειάσθηκε να επέμβει η Πυροσβεστική. Ανέσυρε νεκρά τα δύο αγόρια και σοβαρά τραυματισμένο, το τρίτο. Και τα τρία παιδιά ζούσαν χρόνια με τις οικογένειές τους στην Κυπαρισσία.

Δύο νεκροί σε τροχαίο στην Εθνική Οδό Κυπαρισσίας-Φιλιατρών

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X