Θέμα

Βρούτσης και λοιποί υπ΄ ατμόν από την κυβέρνηση-Πληρώνει για το Voucher

Βρούτσης και λοιποί υπ΄ ατμόν από την κυβέρνηση-Πληρώνει για το Voucher
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο κακός χαμός γίνεται στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση για την υπόθεση της τηλεκατάρτισης μέσω ΚΕΚ των επιστημόνων προκειμένου να πάρουν τα 800 ευρώ.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός είναι έξαλλος, καθώς οι συνεργάτες του τον ενημέρωσαν για τον απόηχο που είχε το θέμα στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Επιπλέον όπως σας έχουμε ενημερώσει ο υπουργός Εργασίας δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη και για άλλες αποφάσεις που έχει πάρει στο παρελθόν. Υστερα από αυτά φούντωσαν τα σενάρια για ανασχηματισμό της Κυβέρνησης αμέσως μετά την έξοδο του μεγαλύτερου τμήματος του πληθυσμού από την καραντίνα.

Δηλαδή κάπου τον Ιούνιο λένε στελέχη της ΝΔ, που γνωρίζουν τις προθέσεις του πρωθυπουργού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αποκλείεται να κάνει κάποιες διορθωτικές κινήσεις στην κυβέρνηση του και να αλλάξει όσους δεν τα πήγαν τόσο καλά, ενώ παράλληλα  θα ενισχύσει τους τομείς που θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας.

Ο Τουρισμός και η ναυτιλία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή  των αλλαγών ενώ και ο υπουργός Άμυνας δεν θα πρέπει να αισθάνεται ιδιαίτερα καλά . Ακόμα  όπως έχει ήδη γράψει ο eretikos ο Ηλίας Μόσιαλος θα μπορούσε να παίξει καθοριστικό ρόλο στο υπουργείο Υγείας .

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X