Ελλάδα

Το επικοινωνιακό τέρας του Γιάννη Βρούτση

Το επικοινωνιακό τέρας του Γιάννη Βρούτση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κάποιος επικοινωνιολόγος θα πρέπει να υπενθυμίσει σε υπουργούς το μύθο με το βοσκό και το λύκο. Γιατί παράγουν περισσότερα επικοινωνιακά τεχνάσματα απ΄ όσα μπορούν να καταναλώσουν οι πολίτες. Πάρτε για παράδειγμα τον κύριο Βρούτση. Νομίζει ότι μπορεί να  σερβίρει οτιδήποτε για να δικαιολογήσει ακόμα και πράξεις που δεν δικαιολογούνται με τη λογική.

Δείτε τι σκαρφίστηκε ο αθεόφοβος, για να δικαιολογήσει την κατάργηση της ρύθμισης, σύμφωνα με την οποία, ο εργοδότης έπρεπε να αιτιολογήσει με βάσιμο λόγο την απόλυση εργαζόμενου , για να γίνει αποδεκτή. Αν δεν ήταν βάσιμος ο λόγος, η απόλυση ήταν παράνομη, ενώ τώρα με τροπολογία του υπουργού Γιάννη Βρούτση δεν χρειάζεται καμία αιτιολόγηση.

Αφού ειπώθηκαν διάφορα φαιδρά περί προσλήψεων που δεν γίνονται, ήρθε ο ευφάνταστος Γιάννης Βρούτσης και είπε το κορυφαίο. Με την τροπολογία του καταργείται το ηλεκτρονικό φακέλωμα των εργαζομένων. Ναι, ναι καλά διαβάσατε, γλίτωσε τους εργαζόμενους από ηλεκτρονικό φακέλωμα. Δηλαδή κατά τη βρούτσειο εκδοχή και λογική η ρύθμιση είναι ευνοϊκή για τους εργαζόμενους. Και το χειρότερο είναι πως έχει τη φιλοδοξία να τον πιστέψουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι.

Ε, λοιπόν ο κύριος Βρούτσης ή νομίζει ότι τρώμε κουτόχορτο και συνεπώς καταπίνουμε αμάσητο ότι μας σερβίρει η δική του προπαγάνδα ή πιστεύει στον κανόνα όσο πιο μεγάλο το ψέμα τόσο πιο πιστευτό γίνεται.

Ομως, προσέξτε κύριε Βρούτση μου, γιατί έχετε κάνει υπερπαραγωγή επικοινωνιακών τεράτων και σε λίγο δεν θα σας πιστεύει κανείς. Και το χειρότερο για εσάς είναι ότι έχετε μπροστά σας πολλές ρυθμίσεις του ΣΥΡΙΖΑ για να ξηλώσετε…

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X