Γυναίκα

To γνωστό supermodel Martha Hunt αποκαλύπτει τι τρώει μέσα σε μια μέρα

To γνωστό supermodel Martha Hunt αποκαλύπτει τι τρώει μέσα σε μια μέρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Martha Hunt είναι το μοντέλο της Victoria’s Secret η οποία άνοιξε το show της Σήλιας Κριθαριώτη πριν από λίγες μέρες στο Βρετανικό μουσείο και είναι ένα από τα hot ονόματα του παγκόσμιου modelling.

Το γνωστό μοντέλο εμφανίστηκε σε ένα από τα υπέροχα videos που δημιουργεί το Harper’s BAZAAR και τα βλέπουμε στο Youtube, και αποκάλυψε ποιο είναι το πρόγραμμα διατροφής της κατά τη διάρκεια μιας ημέρας.

Προσπαθεί να ξυπνά όσο πιο νωρίς μπορεί και πίνει αμέσως ένα matcha με γάλα αμυγδάλου και φτιάχνει ένα τοστ με θρεπτικά πραγματάκια. Κάθε μέρα για εκείνη είναι διαφορετική αλλά πριν πάει για γυμναστική μπορεί να φάει μπανάνα με φυστικοβούτυρο και προσπαθεί να μάθει να μαγειρεύει.

Όταν πηγαίνει για φαγητό τρώει vegan chilli, καστανό ρύζι αλλά έχει αδυναμία στο λευκό τσένταρ! Είναι από τις γυναίκες οι οποίες προσπαθούν να είναι vegan αλλά που και που κάνει ατασθαλίες καθώς τις αρέσουν κάποια γαλακτομικά προϊόντα. Διαρκώς τρώει μικρά σνακς για να κατευνάσει την πείνα της και προσπαθεί να τρώει για δείπνο μακαρόνια ή μεξικάνικο για να ικανοποιήσει το στομάχι της.

Δείτε ακόμη: Υπάρχει cool τρόπος για να φορέσεις το τζιν σου στο γραφείο;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X