Ο Προβοκάτορας

Το κόλπο της κυβέρνησης με τα ουρλιαχτά του Ερντογάν για τη συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου

Το κόλπο της κυβέρνησης με τα ουρλιαχτά του Ερντογάν για τη συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τους ρωτάς για τη συμφωνία με την Αίγυπτο και την ΑΟΖ και ειδικότερα να σου πουν για την επήρεια των νησιών. Αν αντί 50%-50%, δηλαδή την τοποθέτηση του ορίου στη μέση, η συμφωνία προβλέπει 55% για την Αίγυπτο και 45% για την Ελλάδα.

Τους ρωτάς αν μειώθηκε η κυριαρχία στην Κρήτη, τη Ρόδο, Κάρπαθο και άλλα νησιά. Και οι διάφοροι κυβερνητικοί προπαγανδιστές, υπουργοί, βουλευτές και στελέχη της ΝΔ, σου λένε ακούστε τα ουρλιαχτά και τις κραυγές του Ερντογάν.

Τους ρωτάς αν όταν θελήσουμε να οριοθετήσουμε ΑΟΖ με την Κύπρο  θα έχει λόγο και η Αίγυπτος και αυτοί σου απαντούν άκου τις κραυγές και τις ιαχές του Ερντογάν.

Λες και δεν ξέρουμε ανάγνωση και κραυγή να καταλάβουμε τι δώσαμε και τι πήραμε (αυτό εννοεί ο συμβιβασμός) με την Αίγυπτο ή δεν πήραμε τίποτα, όπως υποστηρίζει ο Νίκος Κοτζιάς και υποχωρήσαμε σε όλα.

Μέχρι τώρα είχαν το προπαγανδιστικό σανό για να κρύβουν την αλήθεια. Τώρα έχουν και τα ουρλιαχτά του Ερντογάν.

Μόνο που πολύ σύντομα θα έρθουν στο φως όλα τα στοιχεία της συμφωνίας και ελπίζουμε να έχει δίκιο και να λέει την αλήθεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν δηλώνει ότι τα νησιά διατηρούν τα κυριαρχικά τους δικαιώματα…

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X