Πολιτική

Η Ακρίτα “καρφώνει” αγρίως τον Μπακογιάννη κι΄ αυτός πετά τη μπάλα στην εξέδρα

Η Ακρίτα “καρφώνει” αγρίως τον Μπακογιάννη κι΄ αυτός πετά τη μπάλα στην εξέδρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο δήμαρχος της Αθήνας «πιάστηκε» από τον φωτογραφικό φακό σε τραπέζι, χωρίς να φοράει μάσκα, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της Έλενας Ακρίτα.

Ο Κώστας Μπακογιάννης πήγε σε συναυλία της Άννας Βίσση χωρίς μάσκα

«Χωρίς μάσκα ο Μπακογιάννης κι η παρέα του. Χτες Τεχνόπολη στην Άννα Βίσση. Με σχεδόν διακόσια κρούσματα στην Αττική, ο δήμαρχος του μεγάλου περιπάτου δίνει και πάλι το λαμπρό παράδειγμα, όπως τότε με το σιντριβάνι της Ομόνοιας» σχολίασε η δημοσιογράφος στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook ποστάροντας και μία φωτογραφία του Κώστα Μπακογιάννη.

https://www.facebook.com/elenaakrita/posts/10158089727954177

Η απάντηση του δημάρχου Αθηναίων ήλθε λίγες ώρες αργότερα, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «η  Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων όλο το καλοκαίρι, απέδειξε ότι μπορεί να διοργανώνει άψογες εκδηλώσεις, τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και όλα τα πρωτόκολλα για την ασφάλεια όλων, με επαγγελματισμό υψηλού επιπέδου και με απόλυτη υπευθυνότητα για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας»

Πιο συγκεκριμένα, η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη έχει ως εξής:

«Καλημέρα. Να είμαστε ξεκάθαροι. Η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων όλο το καλοκαίρι, απέδειξε ότι μπορεί να διοργανώνει άψογες εκδηλώσεις, τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και όλα τα πρωτόκολλα για την ασφάλεια όλων, με επαγγελματισμό υψηλού επιπέδου και με απόλυτη υπευθυνότητα για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.
35 συναυλίες που στήριξαν τους καλλιτέχνες και τους εργαζόμενους στον πολιτισμό σε μία πολύ δύσκολη περίοδο. Δεν είναι θεωρία, το καταφέραμε στην πράξη.

https://www.facebook.com/KostasBakoyannispage/posts/3490494791016784

Συμπέρασμα του eretikos.gr. Ο Κώστας Μπακογιάννης όχι μόνο πετά τη μπάλα στην κερκίδα, αλλά παραβιάζει και τις οδηγίες των λοιμοξιολόγων και τις αποφάσεις Χαρδαλιά. Στη φωτογραφία φαίνεται πεντακάθαρα ότι επικρατεί κατάσταση συνωστισμού. Και να του υπενθυμίσουμε του αγαπητού δημάρχου ότι το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Εκτός κι΄αν η ρήση δεν ισχύει για δημάρχους και φιλόδοξους να γίνουν πρωθυπουργοί της Ελλάδας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X