ΩTop άρθρα

Προσοχή! Εφιάλτης το εμβόλιο για τον κορονοϊό

Προσοχή! Εφιάλτης το εμβόλιο για τον κορονοϊό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Οργουελ ωχριά μπροστά στον Μπιλ Γκέιτς και όσους ονειρεύονται και σχεδιάζουν εμβόλιο κατά το κορονοϊού με βιοτσίπ. Οι εμπνευστές παραβιάζουν κατάφωρα τις ατομικές και συλλογικές ελευθερίες των πολιτών. Ο εφιάλτης της απόπειρας του απόλυτου ελέγχου που έχουμε δει σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας έρχεται πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Σφοδρή είναι η καταγγελία που κάνει ο πρώην υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και άλλοτε στέλεχος των ΑΝΕΛ Νίκος Μαυραγάνης, ο οποίος μας προειδοποιεί ότι θα κληθούμε να διαλέξουμε το δρόμο της ελευθερίας ή της υποδούλωσης.

Οι αναρτήσεις του Νίκου Μαυραγάνη έχουν ως εξής:

«Γιατί άραγε η προστασία της ανθρώπινης υγείας με ένα αντίδοτο (εμβόλιο) να πρέπει “ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ” να περιέχει ΒΙΟΤΣΙΠ ελέγχου, στο οποίο αναφέρεται συνεχώς ο Bill Gates ;;;; Σύντομα όλοι μας θα πρέπει να διαλέξουμε το δρόμο είτε της Ελευθερίας, είτε της Υποδούλωσης…… Εύχομαι να αποφευχθεί…..!!! Καλό Αγώνα φίλοι μου !», σχολίασε ο ίδιος σε ανάρτησή του στα social media.

Μάλιστα, ο πρώην υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών με νέα του ανάρτηση, ανέφερε: «Για εκείνους που δεν έχουν ακόμη ενημερωθεί για τον τρόπο, που μπορεί να συνδυασθεί ένα ΕΜΒΟΛΙΟ με το ΒΙΟΤΣΙΠ, παραθέτω πιο κάτω την Επιστημονική Ανακοίνωση του Πανεπιστημίου MIT (Ιαν 2020). Το απλό εμβόλιο είναι αποδεκτό. Το ΒΙΟΤΣΙΠ ΟΧΙ, διότι ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ κατάφορα την ατομική και συλλογική Ελευθερία, όπως και την ίδια τη Φύση. Αποθήκευση δεδομένων στο Ανθρώπινο Σώμα υπάρχει ΜΟΝΟ στον Κώδικα DNA !».

https://www.facebook.com/mavraganis/posts/2960563743979546

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X