ΩTop άρθρα

Στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την μεγάλη φωτιά στα Γεράνεια

Στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την μεγάλη φωτιά στα Γεράνεια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αν και ζούμε στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας θα περιμέναμε από τους υπουργούς, τους άριστους ίσως της κυβέρνησης, να μην αμολάνε τέτοιες κοτσάνες.

Πολύ μας υποτιμά ο άριστος Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος, ενώ καίει ακόμα η φωτιά στα Γεράνεια, βγαίνει και λέει ότι «τα τελευταία δύο χρόνια έχει συμβεί κάτι εξαιρετικά σημαντικό για τη διαχείριση των κρίσεων στην Ελλάδα. Είμαστε έτοιμοι με μηχανισμούς, με ανθρώπινο δυναμικό, με εναέρια μέσα, με όλα εκείνα τα απαραίτητα μέσα προκειμένου να γίνουμε αποτρεπτικοί και να προστατέψουμε την ανθρώπινη ζωή πρωτίστως και το περιβάλλον στη συνέχεια».

Καλά, λίγη τσίπα δεν έχουν; Τόση αμετροέπεια, τόση αλαζονεία, την ώρα που καπνίζουν ακόμα τα Γεράνεια, όπου ξέσπασε η μεγαλύτερη φωτιά της τελευταίας δεκαετίας. Εκεί που αποδείχτηκε πως δεν ήταν έτοιμο ούτε το ανθρώπινο δυναμικό, ούτε τα μέσα (φωτογραφία με τους πυροσβέστες να ρίχνουν νερό με μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού το αποδεικνύει), ούτε τα εναέρια μέσα (αλήθεια τα 10 αεροπλάνα γιατί δεν σηκώθηκαν;).

Αλλά θα μου πείτε πως θα μάθουν οι πολίτες την αλήθεια, όταν τα πετσοταϊσμένα ΜΜΕ θα μεταδώσουν μόνο τη δήλωση του υπουργού Προπο, αυξάνοντας έτσι τον κίνδυνο το καλοκαίρι να την κάνουμε…λαχείο με τις φωτιές εξαιτίας της ανικανότητας εκείνων που δήλωσαν χωρίς ντροπή «είμασταν άτυχοι», γιατί η φωτιά ξέσπασε στις 19 Μαΐου και όχι μετά τις 25.

Φωτιά στο Σχίνο: Ηταν άτυχοι ή είναι άχρηστοι οι άριστοι;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X