Κοινωνία

Θαύμα, θαύμα ο Κυριάκος Βελόπουλος μας προστατεύει από τον κοροναϊό

Θαύμα, θαύμα ο Κυριάκος Βελόπουλος μας προστατεύει από τον κοροναϊό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μνήμες με το νερό του Καματερού ξυπνά με τις τηλεπωλήσεις του ο Κυριάκος Βελόπουλος. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης… ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του, όταν καραφλός γαρ πωλούσε αλοιφές κατά της φαλάκρας από την τηλεόραση. Τώρα πέρασε σε ανώτερο στάδιο, προωθεί τηλεοπτικά αλοιφή η οποία μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμη και τον κοροναϊό.

Την ώρα που σε όλο τον κόσμο (ευτυχώς όχι στην Ελλάδα) πεθαίνουν άνθρωποι χτυπημένοι από τον κοροναϊό, ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης συνεχίζει ακάθεκτος τις τηλεπωλήσεις, βάζοντας «σφήνα» στην… πραμάτεια του και την αλοιφή «Βυζαντινόν» η οποία -κατά δήλωσή του- μπορεί να προστατεύσει και από τον κορονοϊό. «Ούτε κορονοϊό, ούτε να φοβάστε ιώσεις, ούτε βακτήρια ούτε να φοβάστε τίποτα», φωνάζει ο… τηλετελάλης Κυριάκος Βελόπουλος.

«Ο κορονοϊός είναι ένα θέμα. Με την «Βυζαντινόν», αποτρέπετε κάθε μικρόβια από τα χέρια σας. Είναι φυσικό, φόρμουλα με βότανα μέσα. Μία επάλειψη θα κάνετε το πρωί, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ και θα είστε ΟΚ. Μετά μπορείτε να κάνετε και 17 χειραψίες…», σημειώνει επίσης ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης για το… θαυματουργό «Βυζαντινόν».

Αν Κυριάκο μου θελήσω να κάνω 18 μπορώ; Η μήπως κινδυνεύω να νοσήσω;

Ο Προβοκάτορας

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το 31:00 του βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X