Διεθνή

Τραγικές εικόνες στην Ινδία: Καίνε σορούς, χρησιμοποιώντας βενζίνη και ελαστικά(vid)

Τραγικές εικόνες στην Ινδία: Καίνε σορούς, χρησιμοποιώντας βενζίνη και ελαστικά(vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν έχει τέλος ο «εφιάλτης» του κορονοϊού στην Ινδία, καθώς μετά τις τραγικές εικόνες με τις σορούς νεκρών από την COVID-19 που ξεβράζονταν στις όχθες του ποταμού Γάγγη, νέο σοκαριστικό βίντεο βλέπει το «φως» της δημοσιότητας.

Οι σοροί που εντοπίστηκαν στον Γάγγη, φαίνεται πως ανήκαν σε ανθρώπους, των οποίων οι συγγενείς δεν είχαν χρήματα, προκειμένου να καλύψουν τα έξοδα της ταφής τους.

Τώρα, πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα φέρουν την αστυνομία να καίει σορούς, χρησιμοποιώντας καύσιμα και ελαστικά.

Σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα, προκάλεσε σάλο, με την αστυνομία να θέτει σε διαθεσιμότητα πέντε αξιωματικούς που εμπλέκονταν στην υπόθεση.

Εν τω μεταξύ, μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό πόσοι σοροί έχουν καεί με αυτόν τον τρόπο.

Η κατάσταση στην Ινδία είναι απελπιστική, με τα κρεματόρια να μην μπορούν να αντεπεξέλθουν στον αριθμό των νεκρών και σε πολλές περιπτώσεις, οι σοροί των ανθρώπων που χάνουν τη ζωή τους από κορονοϊό, να καίγονται σε αυτοσχέδιες εγκαταστάσεις, σε εξωτερικούς χώρους.

Η πανδημία μαστίζει ανελέητα τη χώρα, με τα νοσοκομεία να βιώνουν συνθήκες πολέμου, αντιμετωπίζοντας σοβαρές ελλείψεις σε οξυγόνο, μεταξύ άλλων, ενώ άνθρωποι αφήνουν την τελευταία τους πνοή, περιμένοντας στην ουρά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X