«Την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης βρισκόταν στην εκδήλωση της Βουλής στον Ωρωπό. Είναι εξαιρετικά κρίσιμο να απαντήσετε αν επιβεβαιώνετε ή διαψεύδετε το συγκεκριμένο δημοσίευμα» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

22933357

Σημειώνεται, ότι στην εκδήλωση παρέστη και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ εκτός από τον πρωθυπουργό μίλησαν ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, και ο πρόεδρος του Συλλόγου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών (1967-1974) κ. Σπυρίδων Χαλβατζής.

 

Εξάλλου ο κ. Τζανακόπουλος απαντώντας στον Αντώνη Σαμαρά είπε: «Ακούσαμε τον επικεφαλής της ακροδεξιάς συμμορίας της Νέας Δημοκρατίας», ενώ στη συνέχεια τόνισε «ο άνθρωπος που από το 2012 εώς το 2014 εφάρμοσε τις πιο σκληρές πολιτικές έρχεται εδώ για να παριστάνει το θύμα», ενώ στη συνέχεια είπε «καταλαβαίνω, συμπονώ και συμπάσχω. Δεν έχει νόημα να ασχολείται κανείς εκτός από τα μέλη της συμμορίας του με τον κ. Σαμαρά, γιατί όταν κάποιος αισθάνεται την ανάγκη να μιλάει για τον εαυτό του στον 3ο ενικό κι όταν κάποιος νιώθει την ανάγκη να επιχειρηματολογεί για το πόσο σπουδαίος είναι, είναι προφανές πως αυτό αποδεικνύει και αναδεικνύει πως η πολιτική του καριέρα έχει κλείσει. Κι έχει κλέισει εξαιτίας του κ. Τσίπρα».

Ξέσπασμα Σαμαρά

Ο πρώην πρωθυπουργός επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Αλέξη Τσίπρα, στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, αλλά και στην Ελένη Τουλουπάκη, ενώ η ομιλία του είχε και πολλά στοιχεία προσωπικού ξεσπάσματος.

«Το «μέχρι τέλους» ήταν η αγανάκτηση ενός πρωθυπουργού όταν είδε ότι κατηγορείται, επίσης, πως επειδή είχε σπουδάσει στο Χάρβαρντ έγινε …προς τιμήν του ολόκληρο πρόγραμμα δωροδοκίας από την ίδια εταιρία με τελικό αποδέκτη τον ίδιο και με το ποσό 1 εκατ. Ευρώ. Σε αυτή την περίπτωση όμως, αντίθετα από πριν, οι Εισαγγελείς, έκαναν μια μεν, αλλά …συγκλονιστική ερώτηση: «Μήπως θα μπορούσαν να ήταν 2 τα εκατομμύρια και όχι ένα;». Και συντετριμμένος ο μάρτυρας … έσπασε και ψέλλισε: «θα μπορούσε» Δηλαδή, οι Εισαγγελείς εκμαίευαν από τους μάρτυρες ακόμα πιο επιβαρυντικές καταγγελίες, από τα ήδη εξωφρενικά που τους κατέθεταν», είπε ο κ. Σαμαράς. «Γι’ αυτό και από το πρώτο δευτερόλεπτο, με τη μήνυσή μου, τους ονόμασα «συμμορία». Από τον τότε Πρωθυπουργό μέχρι και όλους τους Εισαγγελείς Διαφθοράς και τους ψευδομάρτυρές τους!», προσέθεσε.

Δείτε ακόμη:

Ο Tασούλας σχολίασε αιτιάσεις ότι ο πρωθυπουργός την ώρα της τουρκικής προκλητικότητας βρισκόταν σε συναυλία στον Ωρωπό