Διεθνή

Βαλεντίν: Βρέθηκε στην Γαλλία η μικρή που είχε εξαφανιστεί από το Παγκράτι!

Βαλεντίν: Βρέθηκε στην Γαλλία η μικρή που είχε εξαφανιστεί από το Παγκράτι!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εκτός… συνόρων Ελλάδος, όπως έντονα “ακουγόταν” από χθες, εντοπίσθηκε τελικά η μόλις επτά ετών Βαλεντίν, για την εξαφάνιση της οποίας είχε ενημερώσει τις Αρχές ο πατέρας της τα Χριστούγεννα του 2019…

Θρίλερ… τέλος για την μικρή Βαλεντίν

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 7χρονο κοριτσάκι βρέθηκε στην Γαλλία.

Η μικρή εντοπίστηκε από Γάλλους αστυνομικούς που βρίσκονταν τις τελευταίες ημέρες σε συνεχή επαφή με τους Έλληνες συναδέλφους τους.

Βαλεντίν

Γιατί Γαλλία; Θα έχει… συνέχεια η υπόθεση;

Η υπόθεση είχε αρκετά “θολά” σημεία. Και θα πρέπει να σημειώσουμε πως στην Γαλλία βρίσκεται η πρώην σύντροφος του πατέρα της 7χρονης.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο, η συγκεκριμένη γυναίκα να πήρε μαζί της το παιδί, με σκοπό να το δώσει για υιοθεσία! Λαμβάνοντας βέβαια χρηματικό ποσό για την πράξη της.

Video σοκ! Ανετράπη σχολικό λεωφορείο με 25 μαθητές!

Ο δικηγόρος του πατέρα της μικρής Βαλεντίν, ο γνωστός ποινικολόγος κ. Βασίλης Νουλέζας, είχε μιλήσει τις τελευταίες ώρες σε ΜΜΕ της χώρας. Αποκάλυψε ότι εξετάζονταν από τις αρχές το ενδεχόμενο η  πρώην σύντροφος του πατέρα, η οποία βρίσκεται στην Γαλλία, να έχει σχέση με την εξαφάνιση της μικρής Βαλεντίν. Ή ακόμα και την απαγωγή της…

Πότε εξαφανίστηκε η μικρή Βαλεντίν

Ήταν παραμονή Χριστουγέννων του 2019, όταν χάθηκαν τα ίχνη της μικρής Βαλεντίν από το Παγκράτι. Ο πατέρας της την είχε στείλει σε μίνι μάρκετ της περιοχής. Κι αυτό προκειμένου να του αγοράσει ένα μπουκάλι νερό για να πιει ένα χάπι, καθώς όπως δήλωσε είχε πονοκέφαλο.

Από τότε της 7χρονης χάθηκαν, ενώ και οι κινήσεις του πατέρα της από την αρχή προκάλεσαν ερωτήματα στις Αρχές που ανέλαβαν τις έρευνες, καθώς την έψαξε την ίδια μέρα μ’ έναν φίλο του και στην συνέχεια, αφού δεν την είχε εντοπίσει, έπεσε για ύπνο πιστεύοντας πως θα επιστρέψει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X