Media

Βαριά «τσαλακωμένο» το προφίλ του ΣΚΑΙ

Βαριά «τσαλακωμένο» το προφίλ του ΣΚΑΙ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το Big Brother κατάφερε να προκαλέσει σάλο και ο κόσμος είναι φανερά εξοργισμένο τόσο με τον παίκτη που ξεστόμισε μια απαράδεκτη φράση όσο και με τον ΣΚΑΙ, ο οποίος τρέχει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Η πρώτη και σοβαρότατη γκάφα που «τσαλάκωσε» το προφίλ του σταθμού ήρθε πριν από κάμποσους μήνες, όταν ο Γιώργος Λιάγκας και η παρέα του αποφάσισαν να κάνουν χυδαίο χιουμοράκι για την υπόθεση που αφορούσε φοιτήτρια στο ΑΠΘ και ο κόσμος δεν μπόρεσε να καταλάβει πως ένας σταθμός δεν έκοψε απευθείας αυτή την παρέα από τη μεσημεριανή μας διασκέδαση! Οκ, υπάρχουν συμβόλαια και καταστάσεις αλλά έχει έρθει ο καιρός να γίνει πράξη το γνωστό σε όλους μας «political correct».

Αφού ξεπεράστηκε για τον ΣΚΑΙ πάντα η κρίση με τον Λιάγκα, ο οποίος αγνοείται προς το παρόν από το πρόγραμμα του σταθμού, ήρθε το Big Brother της νέας εποχής! Μιας εποχής η οποία από ότι φαίνεται παραμένει πιστή σε ξεπερασμένα και απαράδεκτα ιδεώδη τα οποία δε χωρά ο ανθρώπινος νους.

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης ήταν αυτός που πήρε την κατάσταση στα χέρια του και μια χυδαία ατάκα αποτελείωσε το ήδη τσαλακωμένο προφίλ του ΣΚΑΙ καθώς ο κόσμος κατηγορεί ευθέως το κανάλι για την έλλειψη προσοχής και για τον τρόπο με τον οποίο επιλέχτηκαν οι παίκτες. Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι μιλούν για έλλειψη παιδείας από τη μεριά όλων αλλά και κάποιοι οι οποίοι αναφέρονται σε σικέ καταστάσεις οι οποίες μας οδηγούν στην «μπρος πίσω» εποχή όπως λέει και ο περίφημος Πώποτας.

Αυτό που μαθαίνουμε είναι πως στον ΣΚΑΙ τρέχουν και δε φτάνουν και βρίσκονται όλι σε αναβρασμό διότι πλήττεται όλο το κανάλι αφού κανείς από τους παρουσιαστές των υπολοίπων εκπομπών δεν πήρε θέση! Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε σαν να μη συβαίνει τίποτα και οι λοιποί παρουσιαστές δεν έδειξαν διάθεση σχολιασμού! Κάτι που σχολιάστηκε έντονα στα social media! Τελικά στο βωμό της τηλεθέασης, όλοι κάνουν «τουμπεκί».

Το μόνο σίγουρο είναι πως μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει, ο ΣΚΑΙ θα πρέπει να πάρει πολύ σοβαρές αποφάσεις διότι ο κόσμος δεν ξεχνά! Ακόμη δεν έχουν ξεχάσει τις ατακούλες του Λιάγκα και της «αυλής» του… Γιατί να ξεχάσουν το Big Brother και των Αντωνάκη από την κατά τα άλλα πανέμορφη Κρήτη!

Το ΕΣΡ έχει κληθεί να κάνει τη δουλειά του και θα την κάνει σιωπηλά όπως λέει, γιατί έτσι πρέπει! Βέβαια, υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μην μπορέσει να κάνει κάτι, καθώς δεν ξέρουμε κατά πόσο μπορεί να επέμβει στην υπηρεσία live streaming,  αφού το απόσπασμα δεν έπαιξε στον τηλεοπτικό αέρα!

Ας ελπίσουμε πως δε θα ξεχαστεί κάτι εκτός φακέλου, γιατί μπορεί να υπάρξει κάποιο τηλεφώνημα από ανώτερο στέλεχος…

Λέμε τώρα!

Δείτε ακόμη: My Style Rocks: Αποχώρησε η Ευρυδίκη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X