VIDEO

Πως οι πολίτες γελοιοποιούν την εξουσία… (βίντεο)

Πως οι πολίτες γελοιοποιούν την εξουσία… (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ηταν ξαπλωμένοι στην ερημική παραλία της Γαύδου και απολάμβαναν τον Αυγουστιάτικο ήλιο. Ξαφνικά πάνω από τα κεφάλια τους ακούστηκε βόμβος ελικοπτέρου. Οσο περνούσε η ώρα ο θόρυβος δυνάμωνε και οι λουόμενοι είδαν με τεράστια έκπληξη να προσγειώνεται ένα ελικόπτερο δίπλα τους στην αμμουδιά.

Σηκώθηκαν και άρχισαν να πλησιάζουν τους… εισβολείς και διαπίστωσαν που ήταν ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Αρης Σπηλιωτόπουλος και ο εκδότης της εποχής του συμβάντος Μιχάλης Ανδρουλιδάκης.

Οι οποίοι παρά τις διαμαρτυρίες των πολιτών των οποίων τάραξαν την ησυχία, πήγαν στην κοντινή ταβέρνα. Τους ακολούθησαν και οι λουόμενοι οι οποίοι ζητούσαν με επιμονή τα ονόματά τους, χωρίς, όμως, να παίρνουν απαντήσεις και χωρίς να μπορούν να τους διώξουν.

Τότε σκέφτηκαν κάτι πιο ριζοσπαστικό. Φορώντας μαγιό ή εντελώς γυμνοί (Υπήρχαν και γυμνιστές) έκαναν διαδήλωση στην παραλία και γύρω από το ελικόπτερο, ώσπου τους ανάγκασαν να αποχωρήσουν, ρεζιλεύοντας την πολιτική και μιντιακή εξουσία, που έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων της νόμους, κανόνες και κανονισμούς.

Το επεισόδιο που αποκαλύπτει το web radio The Bloopers Team εκτυλίχτηκε στις 20 Αυγούστου 1999, στη δημοφιλή παραλία Σαρακίνικο της Γαύδου.

Η προκλητική αυτή προσγείωση στην παραλία έγινε παρά το γεγονός ότι είχαν δοθεί πολλά λεφτά για τη δημιουργία ελικοδρομίου στη Γαύδο. Δείτε το βίντεο και απολαύστε την ξεφτίλα, την αλαζονεία και την αμετροέπεια της εξουσίας.

Πηγή:The Bloopers Team

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X