VIDEO

Βίντεο από τον ξυλοδαρμό του 19χρονου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης (vids)

Βίντεο από τον ξυλοδαρμό του 19χρονου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης (vids)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας εκ των δραστών της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, στις φυλακές Αυλώνας όπου κρατείται.

Συγκρατούμενοί του, του επιτέθηκαν ύστερα από λεκτική αντιπαράθεση και τα λόγια κατέληξαν σε ξυλοδαρμό, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι συγκρατούμενοι παραβίασαν το κελί του και τον άφησαν αιμόφυρτο.

Ξυλοκόπησαν στις φυλακές τον 19χρονο Αλβανό που φέρεται να δολοφόνησε την Ελένη Τοπαλούδη.

Αρχικά μεταφέρθηκε στις πρώτες βοήθειες κι εν συνεχεία στο νοσοκομείο «Eυαγγελισμός». Το περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας.

Το βίντεο του ξυλοδαρμού του 19χρονου, φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδης έφερε στην δημοσιότητα το Open TV και το zougla.gr.

Λεπτομέρειες για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη έδωσε στη δημοσιότητα η διοικήτρια του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» Νάγια Μητσάκη.

Συγκλονίζει με το ξέσπασμα της η μητέρα της Ελένης: Έχασα την αγάπη μου, το σπλάχνο μου, την συντροφιά μου, δεν μπόρεσα να την νεκροφιλήσω (vid)

Μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ η κα Μητσάκη είπε πως ο νεαρός μεταφέρθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο νοσοκομείο.

«Εξετάστηκε από όλες τις κλινικές και εν συνεχεία αποχώρησε» δήλωσε. Σε ερώτηση σχετικά με την κατάστασή του τόνισε: «Ήταν χτυπημένος. Εφόσον όμως εξετάστηκε και μετά βγήκε, δεν ήταν πολύ σοβαρά τα τραύματά του, αλλιώς θα νοσηλευόταν».

https://www.youtube.com/watch?v=mqKAcLnYzIY

Δείτε τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο:

https://www.youtube.com/watch?v=Y7Xt3uYSsPU

Να επισημάνουμε, ότι ως γεγονός ο ξυλοδαρμός στη φυλακή του Αυλώνα είναι πρωτοφανές, καθώς εκεί κρατούνται πολύ μικροί σε ηλικία άνθρωποι, από 15 έως 21 ετών. Πράγμα που ελαχιστοποιεί ειδεχθείς πράξεις…

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X