Πολιτική

Βουλή: Άγριος καβγάς Πολάκη – Κωνσταντινόπουλου -«Καρφιά» για «χρυσαυγίτικη» συμπεριφορά

Βουλή: Άγριος καβγάς Πολάκη – Κωνσταντινόπουλου -«Καρφιά» για «χρυσαυγίτικη» συμπεριφορά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Άγριος καβγάς στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη διάρκεια συζήτησης των επίκαιρων ερωτήσεων και με αφορμή την επιμονή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη να φωνάζει ασταμάτητα εκτός μικροφώνου διακόπτοντας διαρκώς την απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη, σε ερώτησή του για τα φάρμακα μονοκλωνικών αντισωμάτων για τον κορονοϊό.

Η  συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη και η προϊστορία του στην πρόκληση εντάσεων στη Βουλή, εξόργισε τον προεδρεύοντα από το Κίνημα Αλλαγής, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.

Το λεκτικό επεισόδιο μεταξύ των δύο βουλευτών έγινε ακόμα πιο εκρηκτικό όταν μετά από αλλεπάλληλες εκκλήσεις του Οδυσσέα. Κωνσταντινόπουλου να σεβαστεί τη διαδικασία και την άρνηση του Παύλου Πολάκη να συμμορφωθεί, ο αντιπρόεδρος της Βουλής ταύτισε τη συμπεριφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με τα επεισόδια που προκαλούσαν σκοπίμως παλαιότερα στη Βουλή οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, πυροδοτώντας με τη σειρά του την έντονη αντίδραση του Παύλου Πολάκη.

Ο δηλητηριώδης διάλογος που ακολούθησε έχει ως εξής:

Κωνσταντινόπουλος: Επιτέλους κ. Πολάκη. Είναι απαράδεκτο αυτό που κάνετε. Δεν θα σας επιτρέψω να συνεχίσετε. Αυτά που γνωρίζετε δεν θα τα κάνετε εδώ… Τι είναι αυτό που κάνετε; Φασισμός; Μιλήσατε 15 λεπτά, τετραπλασιάζοντας το χρόνο που δικαιούστε με το έτσι θέλω. Και σαν να μην έφτανε αυτό δεν αφήνετε τον υπουργό να απαντήσει. Γιατί συμπεριφέρεστε με αυτό τον αντιδημοκρατικό τρόπο;

Πολάκης: Γιατί έχω δίκιο

Κωνσταντινόπουλος: και η Χρυσή Αυγή αυτά έλεγε. Ότι έχει δίκιο.

Πολάκης: Πάρ’ το πίσω αυτό που είπες τώρα.

Κωνσταντινόπουλος: Δεν παίρνω τίποτα πίσω.

Πολάκης: Θα το πάρεις πίσω σου λέω

Κωνσταντινόπουλος: Δεν παίρνω τίποτα πίσω.

Πολάκης: Θέλω το λόγο επί προσωπικού. Αυτά τα κάνατε και επί Σαμαρά.

Κωνσταντινόπουλος: Αφήστε τα αυτά . Πήρατε τον Συμεών Κεδίκογλου που ήταν στην κυβέρνηση του Σαμαρά. Μήπως θέλετε να πείτε κάτι και γι’ αυτό;

Τρολάρει Χατζηδάκη ο Τσακαλώτος: «Να πληρώσουμε με ρεπό και το δημόσιο χρέος»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X