Διεθνή

Υπάλληλος καφετέριας έφτυνε σε καφέδες αστυνομικών

Υπάλληλος καφετέριας έφτυνε σε καφέδες αστυνομικών
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Kevin Trejo, 22 ετών, από το Westwood, κατηγορήθηκε τη Δευτέρα.

Η αστυνομία πιστεύει ότι ο πρώην εργαζόμενος των Starbucks στο Νιου Τζέρσεϋ που συνελήφθη έφτυνε σε ποτά που σερβίρονταν σε αστυνομικούς και το έπραξε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κοροναϊού.

“Πιστεύουμε ότι συνέβη περισσότερες από μία φορές, αλλά μπορούμε να αποδείξουμε ότι συνέβη τουλάχιστον μία φορά στις 25 Μαΐου”, δήλωσε ο υπεύθυνος αξιωματικός της έρευνας.

Η Starbucks καταδίκασε αργότερα τις ενέργειες του Trejo και επιβεβαίωσε ότι δεν είναι πλέον υπάλληλος της. “Η συμπεριφορά αυτού του ατόμου ήταν κατακριτέα και δεν αντανακλά καθόλου τον τρόπο με τον οποίο οι συνεργάτες μας (υπάλληλοι) αντιμετωπίζουν τους πελάτες μας σε καθημερινή βάση”, δήλωσε η εκπρόσωπος της Starbucks Sara Autio στο New Jersey News 12.

Ο Πάτρικ Κολίγκαν, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών του Νιου Τζέρσεϋ, επέκρινε επίσης τους «εξωφρενικούς» ισχυρισμούς που περιβάλλουν τον νεαρό. “Κάθε φορά που νομίζω ότι ως κοινωνία βρισκόμαστε χαμηλά, υπάρχει ένα νέο περιστατικό. Οι αστυνομικοί διακινδυνεύουν τη ζωή τους καθημερινά, δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό και όταν παίρνουν καφέ “, δήλωσε ο Colligan.

Ο Trejo πρόκειται να εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 3 Αυγούστου για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες.

Δείτε ακόμη:

Μπακογιάννη στην προανακριτική: «Εσύ ΣΥΡΙΖΑ καημένε που ξεχνάς τον Ωρωπό»

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X