Media

Υπόθεση Λιγνάδη: Βουλευτής της ΝΔ δεν βλέπει…καμία κυβερνητική ευθύνη! video

Υπόθεση Λιγνάδη: Βουλευτής της ΝΔ δεν βλέπει…καμία κυβερνητική ευθύνη! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με κάθε τρόπο προσπαθεί η ΝΔ να υποβαθμίσει και να διαχωρίσει την υπόθεση Λιγνάδη από την ίδια και τον πρωθυπουργό. Έτσι και ο βουλευτής της, Δημήτρης Μαρκόπουλος, μιλώντας στο Kontra, εμφανίστηκε να αποδέχεται ουσιαστικά τις καταγγελίες σε βάρος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, υποστηρίζοντας όμως ότι δεν έχουν σχέση με το κυβερνών κόμμα.

«Και τι έγινε;» ήταν η απάντηση του βουλευτή της ΝΔ στο σχόλιο ότι οι πολιτικοί προϊστάμενοι του Δ. Λιγνάδη τον κάλυπταν επί ημέρες και διέψευδαν την παραίτησή του. «Εντάξει τώρα, προσπαθείτε να δημιουργήσετε θέμα εκ του μη όντος» ισχυρίστηκε, μη βλέποντας κανένα θέμα για τη Λίνα Μενδώνη. Αντίθετα, τα έριξε στον ΣΥΡΙΖΑ, ισχυριζόμενος ότι «προσπαθεί να κερδίσει από μία παραίτηση».

Συλλεκτικό! Ο Πορτοσάλτε παθαίνει… κρίση ειλικρίνειας στον αέρα του ΣΚΑΪ! video

Νωρίτερα, ο Δημήτρης Μαρκόπουλος σημείωσε προκλητικά: «Δεν κατάλαβα δηλαδή. Ο Λιγνάδης και αυτά που έχει κάνει, πού βαραίνουν τη ΝΔ; Υπονοεί κανένας ότι είμαστε ένα κόμμα που αγαπά συγκεκριμένες σεξουαλικές καταστάσεις και πράξεις;».

«Εκ του μη όντος. Ποτέ ξανά δεν υπήρξε πολιτικός φορέας, που να είχε τέτοιου είδους αποσύνδεση με το κοινό λαϊκό αίσθημα» σχολίασε με νόημα ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Νικολαΐδης, σε ανάρτησή του στο facebook.

Δείτε το βίντεο

https://www.facebook.com/alexandros.nikolaidis2004/videos/252788636461167/?t=0

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X