Παρασκήνιο

Σαρωτικές αλλαγές στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός και το δημοσιογραφικό όμιλο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Σαρωτικές αλλαγές στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός και το δημοσιογραφικό όμιλο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν ήταν φαίνεται ικανοποιημένος από τη λειτουργία των επιχειρήσεών του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Και είπε να κάνει ακόμα μία φορά, αυτό που κάνει όταν δεν του αρέσει ο τρόπος λειτουργίας του ομίλου των ιστοσελίδων που διαθέτει.

Αυτή τη φορά η μπάλα πήρε και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αφού Ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος φεύγει από την ομάδα μπάσκετ και γίνεται διευθύνων σύμβουλος (επί το… ελληνικότερον CEO) της DPG, δηλαδή της εταιρείας που μανατζάρει τα sites.

Οπως ενημέρωσε ο απόλυτος άρχων ή αν προτιμάτε και μεγάλος Μανιτού, κατά κόσμος Δημήτρης Γιαννακόπουλος (καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Τράκης) η νέα δομή του ομίλου έχει ως εξής:

κ. Σ. Ι. Κωνσταντινίδης συνεχίζει ως σύμβουλος διοίκησης και θα λαμβάνει πλήρη γνώση για όλα τα εταιρικά θέματα.

-Ο κ. Παναγιώτης Τριαντόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα CEO του ομίλου DPG (ήταν διευθύνων σύμβουλος στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός).

– Ο κ. Μάνος Παπαδόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

– Την Γενική Διεύθυνση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναλαμβάνει ο κ. Θέμης Καρβουντζής.

– Ο κ. Γεώργιος Σπηλιώτης αναλαμβάνει την Γενική Διεύθυνση των νέων επενδυτικών δραστηριοτήτων, εδρεύοντας εκτός ομίλου.

– Η εταιρεία DPG Management Services AE εκτός από της ήδη παρεχόμενες ομιλικές υπηρεσίες, θα παρέχει πλέον υπηρεσίες Marketing και Εμπορικής διαχείρισης τόσο εντός όσο και εκτός ομίλου, υπό την Γενική Διεύθυνση της κας. Τίνας Φερεντίνου.

-Η εταιρεία DPG Digital Media AE θα δραστηριοποιείται πλέον αποκλειστικά με την παραγωγή δημοσιογραφικού περιεχομένου υπό την Γενική Διεύθυνση του κ. Παναγιώτη Μπόμη.

Μετά τον αρχηγό τη σκυτάλη πήρε ο νέος γενικός διευθιυντής παραγωγής δημοσιογραφικού περιεχομένου και ανακοίνωσε τη νέα δομή του δημοσιογραφικού σκέλους του ομίλου.

Και ο Παναγιώτης Μπόμης ανακοίνωσε ότι :Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Προέδρου κ. Δημήτρη Π. Γιαννακόπουλου για τις διαθρωτικές αλλαγές στον Όμιλο μας, σας ενημερώνω πως από σήμερα χρέη Διευθυντή Media στην DPG Digital αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Μητροφάνης, ο οποίος θα έχει υπό την επίβλεψή του και τα μέσα που ανήκουν στην κατηγορία News. Διευθύντρια Lifestyle αναλαμβάνει η κ.Διονυσία Ζαπατίνα και ο κ. Νίκος Σύριγος την Διεύθυνση των Sports.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X