Fragilemag

Ζώδια – Στον ρυθμό της εσωτερικότητας

Ζώδια – Στον ρυθμό της εσωτερικότητας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ζώδια – Στον ρυθμό της εσωτερικότητας

Γράφει ο Στιβ Αριστομένης-Τζόουνς

Η επικοινωνία ανάμεσά μας αλλάζει διάσταση. Τη φρεσκάρει -στα μέσα της εβδομάδας- η Πανσέληνος στον Σκορπιό. Είσαι έτοιμος για εκκινήσεις που τα θεμέλια τους θα είναι το πάθος, όχι ο ψυχρός υπολογισμός;

Προβλέψεις για τις επόμενες επτά ημέρες (22 – 29 Απριλίου)

Κριός

Πώς αισθάνεσαι: Πνέει άνεμος αισιοδοξίας. Δεν είναι εκείνος που θέλει νικητές και ηττημένους. Είναι το φύσημα μιας εσωτερικότητας που φρεσκάρει κάθε χαραμάδα του εγώ σας. Ας γίνει αυτή η λιακάδα θετικότητας που πάνω – κάτω όλα τα ζώδια βιώνουν, θεμέλιο για νέα σχέδια, για ένα καθολικό restart ζωής.

Τι να κάνεις; Και ναι, μπορεί η εσωτερική σου ειρήνη να διαφεντεύει το μυαλό σου, εκείνο που θέλω να τσεκάρεις ξανά και ξανά είναι όσα δείχνει το πορτοφόλι σου, τους αριθμούς που γράφει ο τραπεζικός σου λογαριασμός. Θέλω να προσέξεις τα οικονομικά σου.

Ταύρος

Πώς αισθάνεσαι: Σου έχω νέα. Με την παρουσία του Ήλιου στο ζώδιό σου μοιάζεις λες και έχεις να προτείνεις έναν νέο εαυτό ακόμα και σ’ εκείνους που σε βλέπουν κάθε μέρα. Καλά νέα αυτά. Πώς θα τα διαχειριστείς; Στο λέω έτσι γιατί αυτή την εβδομάδα θα διακριθείς για τις υψηλές επιδόσεις σε πείσματα και εγωισμούς. Η υποταγή στο γινάτι είναι ό,τι πιο ηλίθιο θα μπορούσες ποτέ να προτείνεις. Και ναι, μπορεί να είσαι μετρ της άμυνας όταν όμως περνάς στην επίθεση (είτε αυτό είναι αισθηματικό ζήτημα είτε οικονομικό) μοιάζεις λες και είσαι ο πιο σπαστικός χουλιγκάνος της φαμίλιας σου.

Τι να κάνεις; Πολύ σύντομα θα έχεις νέα γύρω από ένα ερωτικό ζήτημα που σε απασχολεί έντονα. Να τα δεχτείς χωρίς πανηγυρισμούς. Ο χρόνος μπορεί να γίνει ο καλύτερός σου σύμμαχος αν δείξεις ψυχραιμία.

Δίδυμοι

Πώς αισθάνεσαι: Σε απασχολούν, έντονα μάλιστα, τα επαγγελματικά σου. Μια πρόταση που έχεις καταθέσει μοιάζει να έχει παγώσει. Μια ελπίδα που είχες γύρω από μια νέα θέση μοιάζει αρχειοθετημένη από τους ανθρώπους που την κατέθεσες. Δεν είσαι διάσημος για τα αποθέματα υπομονής που διαθέτεις. Άραγε τι μένει; Θα εγκαταλείψεις ό,τι κάποτε πρότεινες χωρίς μάχη; Στο τέλος της εργάσιμης εβδομάδας ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στον Κριό. Τι μπορεί να σημαίνει πρακτικά αυτό; Πως οι απαντήσεις στις αναζητήσεις σου έρχονται. Και είναι πιθανό να σε γεμίσουν αισιοδοξία.

Τι να κάνεις; Το ότι αλλάζεις χαρακτήρες ανάλογα με το περιβάλλον που βρίσκεσαι είναι ένας περίφημος μηχανισμός άμυνας. Ξέρεις τι; Το να αλλάζεις χρώματα σαν χαμαιλέοντας απλά για να κάνεις τη χάρη στους άλλους δεν παράγει ουσιαστικό αποτέλεσμα. Στάσου στην άποψή σου αμετακίνητος (έστω και για λίγο).

Καρκίνος

Πώς αισθάνεσαι: Θα κυλήσεις τ’ όνειρο όταν το έδαφος κάτω από τα πόδια σου καίει; Δεν θέλω υπερβολές. Η εβδομάδα δεν είναι ένα μακρύ Σαββατοκύριακο. Υπάρχουν και οι εργάσιμες μέρες που απαιτούν άμεσες λύσεις σε άμεσα ζητήματα. Δεν είναι πως αυτή την εβδομάδα δεν θα έχεις ευκαιρίες να πάρεις ικανοποίηση. Φοβάμαι πως στη θέα τους θα κοιτάξεις αλλού;

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X