Fragilemag

Ύδρα – Μοναδική και το Πάσχα

Ύδρα – Μοναδική και το Πάσχα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ντυμένη στ’ άσπρα, τα γιορτινά, η γραφική Ύδρα με τα πετρόχτιστα επιβλητικά αρχοντικά, σχεδιασμένα από εμπνευσμένους Γενουάτες μηχανικούς, που αγναντεύουν από ψηλά το παλιό λιμάνι, μας υποδέχεται με άλλον αέρα… ανοιξιάτικο! Το Πάσχα εδώ γιορτάζεται με μοναδικό τρόπο!

Πώς θα πάτε:

  • Με δελφίνι από το λιμάνι του Πειραιά (1 ώρα και 35 λεπτά)
  • Mε συμβατικό καράβι από τον Πειραιά (3 ώρες).

Πολύ κοντά μας, σχεδόν μιάμιση ώρα από το λιμάνι του Πειραιά, από ήσυχο νησί τον χειμώνα μετατρέπεται σε κοσμοπολίτικο αυτές τις μέρες, καθώς πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν τις ημέρες της Λαμπρής να τις ζήσουν κοντά της, βιώνοντας κάτι διαφορετικό! Είναι η αγαπημένη των ερωτευμένων, των καλλιτεχνών, των low profile επωνύμων και όσων αναζητούν την ήρεμη γοητεία ενός τόπου.

Τα αυτοκίνητα δεν έχουν θέση στην Ύδρα κι αυτό είναι ένα ακόμα πλεονέκτημα. Για να ξετρυπώσεις τις ομορφιές της χρειάζεσαι γερά πόδια και ίσια παπούτσια. Θα περπατήσουμε αρκετά, λοιπόν, για να την ανακαλύψουμε, άρα, εκτός από τη διασκέδαση, θα γυμναστούμε κιόλας. Μπορούμε, βέβαια, να κάνουμε κάποιες διαδρομές με τα παραδοσιακά μέσα μεταφοράς του νησιού, τα συμπαθέστατα γαϊδουράκια (μην ανησυχείτε αν δεν διακρίνεστε για τις επιδόσεις σας στην ιππασία. Θα σας συνοδεύει ο έμπειρος αγωγιάτης, που ενίοτε παίζει και τον ρόλο του ξεναγού)...

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X