Αθλητισμός

Στράβωσε με το ξεκίνημα ο ΠΑΟΚ!

Στράβωσε με το ξεκίνημα ο ΠΑΟΚ!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με τους παίκτες του να εμφανίζονται κατώτεροι των περιστάσεων, αλλά και με το μυαλό όλων στον τραγικό  θάνατο του φίλου της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 κόντρα στον Λεβαδειακό, με τους γηπεδούχους να χάνουν και μεγάλη ευκαιρία στο τέλος του ματς να πάρουν τη νίκη. Πολλές αλλαγές, πάντως, από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος, στο 29′, αποβλήθηκε, μαζί με τον προπονητή του Λεβαδειακού, Ζοσέ Ανιγκό, καθώς οι δυο τους είχαν λεκτικό διαπληκτισμό, μετά από διαμαρτυρία του Ρουμάνου τεχνικού και «απάντηση» του Γάλλου. Ο Μπίσεσβαρ με την είσοδό του έκανε την ομάδα της Θεσσαλονίκης πιο δημιουργική αλλά τελικά η ισοπαλία είναι αυτή που έμεινε.

Λεβαδειακός (Ζοσέ Ανιγκό): Επασί, Τριποτσέρης, Μητρόπουλος, Ζαραδούκας (86′ Φαβάρο), Τσαμπούρης, Μεντί, Αντιλέχου, Νιασέ, Μπραντάο (82′ Τόνι Σίλβα), Γιακουμάκης, Γιουσούφ (87′ Καψάσκης).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαλεζάς, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάτσε (57′ Σάκχοφ), Λημνιός (62′ Μπίσεσβαρ), Μακ, Ενρίκε (68′ Κάμπος), Πρίγιοβιτς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X