Media

Super League /Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του ντέρμπι

Super League /Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του ντέρμπι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Το ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ δεσπόζει στο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League, η οποία διεξάγεται την Κυριακή (21/04).

Έτσι, ύστερα από 31 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ είναι στην κορυφή της κατάταξης με 69 βαθμούς και την ακολουθούν ο Παναθηναϊκός με 68, ο ΠΑΟΚ με 67 και ο Ολυμπιακός με 63 βαθμούς, αντίστοιχα. Βέβαια, επισημαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Πάντως, στην προηγούμενη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ δεν αγωνίστηκαν λόγω των υποχρεώσεών τους στο UEFA Europa Conference League, με τους «ερυθρόλευκους» να προκρίνονται στους «4» της ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι διαιτητές, η ώρα και το κανάλι του Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Διαιτητής της αναμέτρησης Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ έχει ορισθεί ο Μιγκέλ Μπερτόλο Νογκέιρα από την Πορτογαλία, με βοηθούς του τους συμπατριώτες του, Πέντρο Νούνο Ντα Σα Μαρτίνς και Πάουλο Ρικάρντο Ντουάρτε Μπρας. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Πέτρος Τσαγκαράκης και στο VAR θα βρίσκονται οι Μπρούνο Αλεξάντρε Ντα Σίλβα Ολιβέιρα Εστέβες (Πορτογαλία) και ο Ηλίας Κωνσταντίνου.

Η σέντρα του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον ΠΑΟΚ για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League έχει ορισθεί στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τις 20:30. Μάλιστα, η τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρησης θα γίνει σε απευθείας μετάδοση από τη συχνότητα της COSMOTE SPORTS 1 HD.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X