Χωρίς Κατηγορία

Τα κρυφά σκάνδαλα

Τα κρυφά σκάνδαλα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στα σκάνδαλα δεν κάνουμε διακρίσεις. Ολα στη φόρα. Τί; Διαφωνείτε ότι αυτός είναι ο κανόνας στη χώρα μας; Προς Θεού. Κακώς διαφωνείτε.

Τόσο οι πολιτικοί όσο και οι δικαστές δεν κάνουν διακρίσεις. Ολοι οι κατεργάρηδες στον πάγκο τους.

Οσοι δεν το πιστεύετε δεν είστε παρά ανυπόληπτοι άπιστοι Θωμάδες. Και μην επικαλεστείτε το παρελθόν, όταν η διαφθορά θέριεψε επειδή πολιτικοί και δικαστές δεν έκαναν το καθήκον τους, ακόμα και όταν οι μίζες έπεφταν σαν το χαλάζι, όπως είπε ο υπουργός Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στη Βουλή.

Και μην επικαλεστείτε το σκάνδαλο με τους 746 συνεταιρισμούς και τα λαμόγια που τσέπωσαν δανεικά και αγύριστα 2 δισ. ευρώ που αποκάλυψε ο eretikos.gr και κανείς δεν ασχολείται.

Και μην ασχοληθείτε με τις τράπεζες που χαρατσώνουν τους πελάτες,  όταν κατατεθούν χρήματα στο λογαριασμό τους ακόμα και μέσω web banking.

Μην ασχοληθείτε με τις μαζικές κατασχέσεις λογαριασμών ακόμα και ανήμπορων πολιτών, ούτε με την πώληση των ¨κόκκινων¨ δανείων στα κοράκια σε εξευτελιστικές τιμές, αντί στον δανειολήπτη στην ίδια τιμή.

Μην ασχοληθείτε με τους επερχόμενους μαζικούς πλειστηριασμούς σπιτιών σε εξευτελιστικές τιμές, αφού τώρα θα λαμβάνονται υπόψη οι εμπορικές τιμές , ενώ όταν είχε ληφθεί το δάνειο ίσχυαν οι αντικειμενικές.

Και επειδή ο κατάλογος δυστυχώς είναι πολύ μακρύς θα πούμε στον Αλέξη, πως στα σκάνδαλα δεν κάνουμε διακρίσεις και να πάρει τα μέτρα του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X