Παρασκήνιο

Ο υπασπιστής του Σαββίδη σε “Εθνος”, “Εθνος της Κυριακής” και “Ημερησία”

Ο υπασπιστής του Σαββίδη σε “Εθνος”, “Εθνος της Κυριακής”  και “Ημερησία”
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στη νέα εποχή του ¨Εθνους¨, του ¨Εθνους της Κυριακής¨ και της ¨Ημερησίας¨ υπάρχει ένας νέος αρχηγός, οποίος είχε το προνόμιο να βρίσκεται αρκετά χρόνια δίπλα στον Ιβαν Σαββίδη και να συντονίζει εκδηλώσεις του ομογενή επιχειρηματία.

Ο Τραϊανός (Νούλης) Χατζηδημητρίου ο οποίος διετέλεσε βουλευτής Πέλλας του πάλαι ποτέ Συνασπισμού, διευθυντής των εφημερίδων Μακεδονία, Θεσσαλονίκη και Αγγελιοφόρος και τον οποίο διέγραψε η Ενωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ), αναλαμβάνει επικεφαλής του νέου εγχειρήματος του Ιβάν Σαββίδη στον Τύπο.

Θα συνεργαστεί με τον πρώην και επόμενο κατά φαινόμενα διευθυντή Μπάμπη Παπαδάκη του Εθνους (με ατού τις πολύ στενές σχέσεις με το ΣΥΡΙΖΑ), ο οποίος υπηρέτησε πιστά τον Φώτη Μπόμπολα ως το τέλος και τον Θανάση Παπαδή ο οποίος διαθέτει μεγάλες ικανότητες στις δημόσιες σχέσεις  και ήταν αρχισυντάκτης στην Ημερησία και κατά πάσα πιθανότητα διευθυντής στη νέα εποχή.

Ηδη οι δύο προαλειφόμενοι για διευθυντές καλούν δημοσιογράφους για συνεργασία με σκοπό να εκδοθούν οι εφημερίδες το συντομότερο δυνατό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X