Media

Survivor: Γλέντι στο Twitter μετά τον αγώνα Ελλάδας – Τουρκίας

Survivor: Γλέντι στο Twitter μετά τον αγώνα Ελλάδας – Τουρκίας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλο ενδιαφέρον προκάλεσε ο αγώνας ανάμεσα στους παίκτες του Survivor 2018 και τους παίκτες του Survivor All Star της Τουρκίας.

Οι Έλληνες παίκτες το πάλεψαν πάρα πολύ, κατάφεραν να αγχώσουν τους Τούρκους, που από το 9-5 βρέθηκαν να παλεύουν για τη νίκη στο τελευταίο διπλό παιχνίδι, καθώς Διάσημοι και Μαχητές έφτασαν το σκορ στο 9-9!

Τελικά όμως στις λεπτομέρειες και στο δευτερόλεπτο η νίκη πήγε στους επίλεκτους Τούρκους με 10-9, αναγνωρίζοντας πάντως τη δυναμική της ελληνικής ομάδας.

Οι παίκτες που έπαιξαν ήταν οι Μιχάλης Μουρούτσος, Κατερίνα Δαλάκα, Γιάννης Τσίλης, Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, Μελίνα Μεταξά, Κωνσταντίνος Τσεπάνης, Βιργινία Δικαιούλια και Όλγα Φαρμάκη.

Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν η καλύτερη παίκτρια, αφού έκανε τρεις νίκες, στους τρεις αγώνες που έπαιξε. Στο 9-9 όταν κλήθηκε να παίξει έχασε στον πόντο. Έτσι η Κατερίνα φάνηκε να πήρε τη δική της προσωπική ρεβάνς, αφού στο προηγούμενο τουρνουά δεν είχε σημειώσει κανένα πόντο.

Το έπαθλο πήγε στην ομάδα της Τουρκίας και έφαγαν ένα πλούσιο δείπνο. Για τον πολύ καλό αγώνα και η Ελληνική ομάδα πήρε το δικό της …έπαθλο. Όλοι οι παίκτες και οι Διάσημοι και οι Μαχητές έφαγαν από ένα σάντουιτς στις παραλίες τους. Οι ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο αγώνα Ελλάδα-Τουρκία.

Το υποτιμητικό σχόλιο Τούρκου παίκτη για τους Έλληνες παίκτες

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αρνητική εντύπωση έκανε το σχόλιο Τούρκου παίκτη που μετά από μία νίκη της Μελίνας – είχε κάνει το 4-2 υπέρ της ελληνικής ομάδας – γύρισε στους συμπαίκτες του και είπε «θα το κερδίσουμε το παιχνίδι, ας τους αφήσουμε να χαρούν».

Τα όσα έγιναν μάλιστα σχολιάστηκαν από τους χρήστες του Twitter με τον δικό τους, ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο που τόσο μας διασκεδάζει!








Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X