Αργεντινή: 26χρονη έκοψε το πέος του συντρόφου της με ψαλίδι κηπουρικής (pics)

Η 26χρονη Brenda Barattini σε έξαλλη κατάσταση έκοψε το πέος του 40χρονου συντρόφου της στην Αργεντινή, το πρωί της Κυριακής και συγκεκριμένα στην Κόρντομπα, με κλαδευτήρι.

Οι κραυγές πόνου και αγωνίας του 40χρονου ξεσήκωσαν τους ενοίκους … Πρωταγωνιστές της απίθανης ιστορίας είναι μια 26χρονη αρχιτέκτονας και ο 40χρονος σύντροφός της.

Η Brenda Barattini άρπαξε ένα κλαδευτήρι και έκοψε το πέος και τους όρχεις του εραστή της ενώ εκείνος κοιμόταν, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Κανείς δεν ξέρει τι οδήγησε την 26χρονη σε αυτή την πράξη ωστόσο όταν έφτασε η αστυνομία στο σημείο, εκείνη ομολόγησε και συνελήφθη.

Ενώ οι ακριβείς συνθήκες είναι ασαφείς, οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο Barattini δεν έμενε στο σπίτι του άνδρα πριν κάνει τον ακρωτηριασμό. Αναφέρουν επίσης ότι μπήκε στο σπίτι τις πρώτες πρωινές ώρες …

Στο μεταξύ, το θύμα αν και έχασε πολύ αίμα, νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο, σύμφωνα με την Daily Mail. Ασαφές παραμένει το αν οι γιατροί θα επιχειρήσουν συγκόλληση του κομμένου μορίου ή αν θα κάνουν άλλου είδους επέμβαση στον ασθενή.

Πηγή: http://www.dailymail.co.uk/news/article-5121113/Woman-chops-40-year-old-lovers-penis-Argentina.html

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ