Auto - Moto

Από την άνοιξη θα βελτιωθεί η γκάμα των κινητήρων της ΒΜW

Από την άνοιξη θα βελτιωθεί η γκάμα των κινητήρων της ΒΜW
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Από την ερχόμενη άνοιξη θα βελτιωθεί η γκάμα των κινητήρων της BMW. Η τεχνολογία BMW BluePerformance με καταλύτη SCR και ψεκασμό AdBlue για κινητήρες diesel θα διατίθεται στάνταρ σε όλες τις σειρές, ενώ θα υπάρχουν επιπλέον φίλτρα σωματιδίων βενζινοκινητήρων για μείωση των ρύπων.

Παράλληλα ένας εξαιρετικά ισχυρός τετρακύλινδρος diesel θα προστεθεί στην γκάμα της BMW X3 Sports Activity Vehicle, ενώ η κινητήρια ισχύς για περισσότερα μοντέλα BMW Σειράς 3 και BMW Σειράς 4 θα μεταφέρεται στο δρόμο από ένα 8-τάχυτο κιβώτιο Steptronic.

Από την ίδια χρονική περίοδο θα υπάρχει περισσότερος στάνταρ εξοπλισμός που θα αναδεικνύει τον premium χαρακτήρα της BMW σειράς 5 Sedan και της BMW σειράς 5 Touring. Επίσης, τα πολύ δυναμικά χαρακτηριστικά του μοντέλου M Performance, BMW X3 M40i (κατανάλωση μικτού κύκλου: 8.4 ? 8.2 l/100 km, εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στον μικτό κύκλο: 193 ? 188 g/km) θα αναβαθμιστούν με το διαφορικό M Sport, που θα προσφέρεται στάνταρ από τον Απρίλιο του 2018. Τέλος, η γκάμα υπηρεσιών BMW ConnectedDrive γίνεται πιο ποικίλη και ελκυστική χάρη στις υπηρεσίες απομακρυσμένης πρόσβασης (remote services) που διατίθενται τώρα στάνταρ για όλα τα μοντέλα και έναν μεγαλύτερο αριθμό λειτουργιών του Concierge Service.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X