Auto - Moto

Hyundai: Με… στιλ αλά Tucson και τα υπόλοιπα SUV της! video

Hyundai: Με… στιλ αλά Tucson και τα υπόλοιπα SUV της! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στον απόηχο των ιδιαίτερα εγκωμιαστικών σχολίων που απέσπασε το νέο Hyundai Tucson, οι Νοτιοκορεάτες αναζητούν τρόπους να εμφυσήσουν λίγο από τη glamour αισθητική του και σε άλλα SUV της.

Ένα από αυτά είναι και η ανανεωμένη εκδοχή του Hyundai Creta, ενός μικρού Sport Utility Vehicle που δεν είναι γνωστό στην ευρωπαϊκή αγορά, αλλά από το 2019 γνωρίζει μεγάλη απήχηση στην Ινδία, τη Ρωσία, τη Νότια Αμερική και σε άλλες γωνιές του πλανήτη.

Το μοντέλο ανανεώθηκε, υιοθετώντας έναν σαφώς πιο elegant χαρακτήρα με σύγχρονες τεχνολογίες και νεανικό target group.

Porsche: Ιδού το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο που κάνει… σκόνη τη θρυλική 911! video

Πρωταγωνιστικό ρόλο σε επίπεδο σχεδίασης έχει η επιβλητική μάσκα, με τα ενσωματωμένα φώτα ημέρας Parametric Jewel Hidden. Πρόκειται για δύο στοιχεία που ορίζουν την εμφάνιση της νέας γενιάς Hyundai Tucson, συνδράμοντας αποφασιστικά στη γιγάντωση της δημοτικότητάς του.

Άρωμα Tucson αναβλύζουν επίσης και οι μεγάλοι LED προβολείς που ακροβολίζονται στο ρύγχος, συνθέτοντας μια δυναμική και ταυτόχρονα κομψή εικόνα.

Δείτε το βίντεο

Πανομοιότυπο είναι και το τελείωμα της οροφής, με τη μοναδική σχεδιαστική απόκλιση να αφορά το σχήμα των πίσω φωτών.

Οι αναφορές στο Tucson επεκτείνονται και στην καμπίνα, παρουσία ενός τιμονιού τεσσάρων ακτινών, και μιας μεγάλης οθόνης αφής που ενσωματώνεται στο ταμπλό. Ψηφιακός είναι και ο πίνακας οργάνων (8,0”), ενώ υπάρχουν και σύστημα ατμοσφαιρικού φωτισμού για τη σύνθεση μιας γαλήνιας αίσθησης.

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Πόσο διαρκούν οι μπαταρίες; Πώς επιβραδύνουμε τη φθορά;

«Η αφοσίωση της Hyundai στον ρόλο του game-changer στην αυτοκινητοβιομηχανία είναι το κίνητρό μας για την παροχή εξαιρετικών προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες μας στην Ινδονησία», αναφέρει μεταξύ άλλων η Hyundai.

Όσον αφορά τέλος τα συστήματα πρόωσης, η γκάμα απαρτίζεται από έναν 1.500αρη ατμοσφαιρικό, έναν 1.400αρη turbo και έναν 1.500αρη diesel.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X