Show Biz

Αγωγή κατά του Στέφανου Χίου από τον Βασίλη Κικίλια

Αγωγή κατά του Στέφανου Χίου από τον Βασίλη Κικίλια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Έφτασε στα όριά του ο Βασίλης Κικίλιας, απέναντι στον κιτρινισμό του Στέφανου Χίου, καθώς και της εφημερίδας «Μακελειό», με δημοσιεύματα για εκείνων και τη σύζυγό του, αποφασίζοντας να προχωρήσει σε αγωγή, σύμφωνα με το δικηγορικό γραφείο που ανέλαβε την υπόθεση.
Τα χυδαία πρωτοσέλιδα κατά του υπουργού Υγείας διαδέχονται το ένα το άλλο με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς και βρώμικες επιθέσεις,
«Ο υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας, μετά τη συνεχή συκοφαντική λιβελογραφία προς τον ίδιο και την οικογένειά του με προσβλητικές και υβριστικές αναφορές και χυδαίους χαρακτηρισμούς, που σε κάθε περίπτωση ξεφεύγουν του δημοσιογραφικού καθήκοντος και θίγουν έντονα την τιμή και την υπόληψή του, εξουσιοδότησε τη δικηγορική μας εταιρία ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΠΗΝΟΣ, ώστε να προχωρήσει στην άσκηση αγωγών εις βάρος της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ και του Στέφανου Χίου», αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει.
«Χρέος όλων μας – και ειδικά ενός πολιτικού – είναι να καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να εκμηδενιστεί το φαινόμενο της παραγωγής και αναπαραγωγής της χυδαιότητας και της συκοφαντίας στην κοινωνία μας και να περιφρουρείται η δημοκρατία και ο υγιής πολιτικός λόγος και δράση», σημειώνεται από το δικηγορικό γραφείο.

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Απασφάλισε ο Τσαβούσογλου! Απειλεί να «βουλιάξει» την Ευρώπη με μετανάστες

Λουίς Ενρίκε: Θρήνος στο χώρο του αθλητισμού για το θάνατο της 9χρονης κόρης του(pics)

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για ΕΥΠ και διπλώματα οδήγησης -Αποχώρησαν ΚΚΕ, ΚΙΝΑΛ και ΜΕΡΑ 25

Κικίλιας: Ξεσπά μετά τον σάλο για την «πόρτα» στα νοσοκομεία!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X