Διεθνή

Αγοράκι 8 ετών πήδηξε από τον 9ο όροφο μετά την κακοποίηση από τους γονείς του

Αγοράκι 8 ετών πήδηξε από τον 9ο όροφο μετά την κακοποίηση από τους γονείς του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένα 8χρονο αγόρι πήδηξε από ένα διαμέρισμα του 9ου ορόφου στην Ουκρανία για να αποφύγει τον ξυλοδαρμό από τους γονείς του και βρήκε τον θάνατο, σύμφωνα με αναφορές της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail.

Το αγόρι που το έλεγαν Άντονι βρήκε τραγικό θάνατο στη νότια Ουκρανία, λίγο αφότου είχε γυρίσει από το σχολείο στις 23 Αυγούστου. Γείτονες είπαν ότι άκουσαν τους γονείς του μικρού Άντονι να του φωνάζουν και να τον χτυπούν γιατί είχε σκίσει τα ρούχα του, ακολούθησε σιωπή, και ο ήχο ενός παιδιού που τρέχει, προτού πέσει από το παράθυρο του διαμερίσματος.

Boy, eight, jumps to his death from ninth-floor apartment in Ukraine

Είπαν ακόμη ότι άκουσαν να τον χτυπούν και στη συνέχεια ακολούθησε σιωπή. Λίγη ώρα αργότερα ακούστηκαν τα βήματα ενός παιδιού. «Πέρασαν λίγα δευτερόλεπτα και ακούστηκε εκείνος ο τραγικός θόρυβος που ακούγεται όταν ένα σώμα χτυπά το έδαφος. Κοίταξα έξω από το παράθυρο της κουζίνας μου και είδα το αγόρι στο έδαφος. Κάλεσε ασθενοφόρο και την αστυνομία», ανέφερε γειτόνισσα σύμφωνα με το nypost.com.

Αποτέλεσμα εικόνας για boy jumps ukraine

Ένας άλλος γείτονας της οικογένειας είπε πως είδε την οικογένεια να ανεβαίνει στο διαμέρισμα και ότι 10 λεπτά αργότερα το άψυχο σώμα του παιδιού βρισκόταν στο έδαφος και οι γονείς του έτρεχαν στις σκάλες για να βγουν στον δρόμο.

Οι γονείς ομολόγησαν ότι χτύπησαν τον γιο τους εκείνη την ημέρα και πως «πήδηξε από το παράθυρο του δωματίου του αμέσως μετά την κακοποίηση». Ομολόγησαν επίσης ότι αυτό συνέβαινε συχνά.

Ο διευθυντής του σχολείου του Αντόν, Οξάνα Ζέλενσκα, ισχυρίστηκε ότι: «Οι γονείς του δεν ενδιαφερόταν καθόλου για τον μικρό».

Μετά την κατάθεση στην αστυνομία, το ζευγάρι ξενοίκιασε το διαμέρισμα και έφυγε από την πόλη. Οι Αρχές τους αναζητούν, καθώς είναι αντιμέτωποι με 5ετη φυλάκιση αν καταδικαστούν για παραμέληση και κακοποίηση ανηλίκου.

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Σύνοδος Κορυφής του ΟΗΕ: Διακήρυξη 32 αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων για το κλίμα ενόψει της συνόδου

Διεθνής σάλος: Και το BBC κατά της Αντωνιάδου – «Είχε πείσει μέχρι και το ΕΛΚ και το Forbes»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X