Auto - Moto

Alfa Romeo: Μοιραία και… σαγηνευτική η Giulia GTA με 600 άλογα! video

Alfa Romeo: Μοιραία και… σαγηνευτική η Giulia GTA με 600 άλογα! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το δεδομένο είναι πως οι Ιταλοί γιορτάζουν τα 110 από την ίδρυση της Alfa Romeo. Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, ετοιμάζουν μια νέα καυτή έκδοση της μεσαίας Giulia.

Η επερχόμενη κορυφαία έκδοση θα «αναβιώσει» μετά από αρκετά χρόνια την κωδική ονομασία GTA (Gran Turismo Alleggerita) και θα είναι η ισχυρότερη Alfa Romeo παραγωγής που φτιάχτηκε ποτέ! Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία, ο κινητήρας που θα φέρει η νέα Giulia GTA θα είναι ο ίδιος 2.9 lt. V6 με την Quadrifoglio, όμως η ισχύς του θα ανέβει στους 620 ίππους (+115 άλογα).

Η Ducati Multistrada… και με μοτέρ V4! Απίστευτα βίντεο με το… θεριό!

Πολλές βελτιώσεις θα έχουμε και στο στήσιμο του αυτοκινήτου για ακόμη πιο «καυτά» οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά, ενώ η νέα Giulia GTA θα ελαφρύνει και σχεδόν κατά 20 κιλά συγκριτικά με την Quadrifoglio.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση για τις πληροφορίες αυτές, ωστόσο εάν τελικά αποδειχθούν αληθινές, τότε στις 24 Ιουνίου, την ημέρα που η Alfa Romeo θα γιορτάσει τα 110 της χρόνια στο Μιλάνο, η νέα Giulia GTA θα δει για πρώτη φορά τα φώτα της δημοσιότητας.

ΜV Agusta Superveloce 800: Αντέχετε να δείτε… αυτή την παρουσίαση; video

Δείτε μερικές… πιθανές εκδοχές της Alfa Romeo Giulia στα video

https://www.youtube.com/watch?v=hx-A_JfyHMM

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X