Σε δηλώσεις του στο δελτίο ειδήσεων του Star, o πατέρας του κοριτσιού που σύμφωνα με καταγγελίες χτύπησε και επιτέθηκε ρατσιστικά σ’ ένα μαθητή υποστήριξε ότι ο 10χρονος χτυπούσε την κόρη του και ότι το έκανε εν βρασμώ ψυχής.

«Επί δύο χρόνια το 10χρονο αυτό παιδάκι χτυπάει την κόρη μου συνέχεια. Η κόρη μου με πήρε τηλέφωνο και βγήκε καμμένη, έκανα το παιδί να το συνεφέρνω τρεις ώρες…Χτυπημένο και στην πλάτη και πισώπλατα από πίσω».

«Σε ενημέρωση που ενημέρωσα τη Διευθύντρια μου είπε δεν μπορώ να τον διώξω από το σχολείο, ενώ είχαν προηγηθεί και άλλα επεισόδια ότι θα του δώσω αποβολή, δεν του έδωσε γιατί λέει το παιδί είναι άγριο και σε μένα που τον ρώτησα μου είπε: “να πάω στον δ…ο”»

«Όταν του έκανα παρατήρηση δεν πήγα με σκοπό να χτυπήσω το παιδί. Δεν ήταν ο σκοπός μου αυτός, πήγα να του κάνω παρατήρηση, να του πω να μην ξαναχτυπήσει την κόρη μου, η απάντηση του ήταν: “γ… τη μ… σου και επιτέθηκε αυτό. Τρώει μία σφαλιάρα, φεύγει.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου ότι το παιδί υποστήριξε το το χτυπούσε για πέντε λεπτά, είπε

«Ναι, για πέντε ολόκληρες ώρες. Έχω μάρτυρα εδώ είναι και το παιδί μου δίπλα. Κακώς έγινε αλλά ήταν η στιγμή. Δεν ήταν προμελετημένο ή προσχεδιασμένο, ήταν εν βρασμώ ψυχής».

Τέλος ισχυρίστηκε ότι δεν είναι ρατσιστής και δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του.

«Όχι βέβαια γιατί και το παιδί μου κάνει παρέα με διάφορες εθνότητες και θρησκείες και έχουνε εξαιρετικές σχέσεις. Τους ζητώ συγγνώμη να πούμε και τελείωσε εδώ όλη η δουλειά και άμα θέλουν τα παιδιά να είναι φίλοι και να κοπεί αυτή η διαφορά που έχουν εδώ και δύο χρόνια να κοπεί εδώ».

Δείτε ακόμη:

Φρίκη στην Καλαμάτα: Άνδρας περιέλουσε τη σύζυγο του με βενζίνη και της έβαλε φωτιά