Αμπελοσοφίες, πυρά και προσβολές του αδιόρθωτου στρατηγού Βερύκιου…

Ε, το Δήμο Βερύκιο τον ξέρετε τώρα. Καβάλα στο καλάμι, που του χάρισε ο Κοντομηνάς, αμολάει τις αμπελοφιλοσοφίες του και αν κανείς του φέρει αντίρρηση, τότε περνάει στις προσβολές.

Το έκανε και στην εκπομπή για τη συμφωνία για το όνομα Βόρεια Μακεδονία στην οποία κατέληξαν η Ελλάδα με τα Σκόπια. Αυτή συζητήθηκε εκτενώς στο Happy Day. Κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης με το ραδιόφωνο του Alpha, πολύ γρήγορα ο εκρηκτικός και ξερόλας Δήμος Βερύκιος και η Σταματίνα Τσιμτσιλή αντάλλαξαν λεκτικά πυρά.

Οι παρεμβάσεις των συντελεστών της εκπομπής την ώρα που μιλούσε, έβγαλαν τον Δήμο Βερύκιο από τα ρούχα του. Ο δημοσιογράφος είπε φωνάζοντας: «Εκεί που θέλω εγώ θα πάμε! Αφήστε με, θα φύγω! Θα φύγω από την παρέα σας και θα δικαιώσετε όλους αυτούς που σας θεωρούν γκοσιπούδες, που δεν μπορείτε να μιλήσετε». Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για τον χαρακτηρισμό «γκοσιπούδες» και είπε ενοχλημένη: «Τι είναι αυτά που λες; Εσύ πρώτος προσβάλλεις εμένα και την Τίνα». Ωστόσο, την κανονική της απάντηση την έδωσε λίγα λεπτά αργότερα. Πάνω σε μια νέα ένταση, τα έχωσε στον Δήμο Βερύκιο. Του είπε «αν δεν περνάς ωραία μαζί μου, μπορείς να πας με μια του ενημερωτικού να κάνεις εκπομπή».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ