Αναζητείται ο… νονός του Ευκλείδη Τσακαλώτου και τι δουλειές πήρε στο Δημόσιο…

Ο Ευκλείδης, ενώ στοχάζεται πως η χώρα γυρίζει σελίδα

 Με σκωπτικό τρόπο, κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών, σχολιάζουν δημοσίευμα εφημερίδας που αναφέρεται στην ανάληψη είσπραξης ληξιπρόθεσμων οφειλών της ΔΕΗ από εταιρεία στην οποία εργάζεται ο ξάδελφος του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

 Οι κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών (λέγε με Τσακαλώτο) σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Σήμερα, ανακαλύφθηκε και η «οικογενειακή ευθύνη» για να συνεχιστεί το σήριαλ με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Αφού ο «ξάδελφος» δουλεύει σε εταιρία που αναλαμβάνει έργα διαχείρισης δανείων, δεν μπορεί, κάπου θα εμπλέκεται και ο υπουργός. Μια συγγενική, όμως, σχέση δεν σημαίνει (πάντα) και ιδιαίτερες επαφές – πολύ περισσότερο όταν έχουν συναντηθεί 2-3 φορές σε δημόσιες εκδηλώσεις…

Αντίθετα ευθύνες, κατά την εκκλησία, που με τόση ευλάβεια υπηρετούν ορισμένοι εκδότες εφημερίδων, έχει ο ανάδοχος, ο νονός, καθώς το βάπτισμα δεν έχει ρόλο κοινωνικού χαρακτήρα (πολιτική προβολή και καριέρα…) αλλά πνευματικό και ουσιαστικό. Εκεί θα πρέπει τώρα να στρέψουν την προσοχή τους οι ταγοί της αντικειμενικής ενημέρωσης: ποιος βάπτισε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, προκειμένου να αναδειχθούν οι ευθύνες που του αναλογούν, και για την αριστερά και για τον ΠΑΟΚ!

Απεταξάμην…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ