Media

Ανθή Σαλαγκούδη: Έπαθε σοκ με τον Κονδυλάτο

Ανθή Σαλαγκούδη: Έπαθε σοκ με τον Κονδυλάτο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Περικλής Κονδυλάτος είχε εκφραστεί με σκληρά λόγια για την Ανθή Σαλαγκούδη, πριν από λίγες μέρες και την αποκάλεσε καιροσκόπο, κακομαθημένη και μοιρολάτρη! Και μόλις πληροφορήθηκε η δημοσιογράφος, τα λόγια του, έπαθε σοκ.

Η δημοσιογράφος αποχώρησε από το Survivor και μίλησε στην εκπομπή «Love It» για όλα συνέβησαν στο παιχνίδι.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, της αποκαλύφθηκαν τα λόγια με τα οποία τη χαρακτήρισε ο Περικλής Κονδυλάτος και η ίδια είπε:

«Με τον Περικλή δεν ήθελα να καβγαδίσουμε μπροστά στις κάμερες και ο Περικλής δεν έδειξε να το σέβεται. Δεν προλάβαμε να το λύσουμε. Εν τω μεταξύ ο Περικλής είχε αρχίσει να κάνει παρέα με τα υπόλοιπα παιδιά της καλύβας που θεωρώ πως εκμεταλλεύτηκαν τον καβγά μου με τον Περικλή για να τον προσεγγίσουν. Είχα επενδύσει συναισθηματικά με τον Περικλή. Δεν το έκανα με κανέναν άλλο παίκτη. Ήταν όλο αληθινό για μένα. (Ανθή Σαλαγκούδη)

Σοκάρομαι με αυτά που λέει ο Περικλής για μένα. Τα θεωρώ τόσα ακραία. Έχει τεράστια πικρία που έφυγε σε εκείνη τη φάση και κατηγόρησε εμένα και είπε ό,τι είπε. Ήθελε με αυτόν τον τρόπο να με εκδικηθεί και ήθελα σαν τρελός να φύγω. Καιροσκόπος δεν έχω κατηγορηθεί ποτέ στη ζωή μου πως είμαι. Πρέπει να έχει πικραθεί πάρα πολύ. Σοκ, έχω μείνει παγωτό».

Η Ανθή Σαλαγκούδη πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Ο Τριαντάφυλλος γυρνάει τη μπιφτέκα πολλές φορές την ίδια μέρα. Ακόμα και ο Περικλής στο τέλος φερόταν με αλλοπρόσαλλο τρόπο. Αυτά που είπε ο Τριαντάφυλλος για την ψηφοφορία θίγουν εμένα, την οικογένειά μου και τον κόσμο που με ψήφισε. Οι κατηγορίες του είναι χτύπημα κάτω από τη μέση. Ο Ασημακόπουλος έκανε μια πάρα πολύ άσχημη χειρονομία υπονοώντας ότι ο μπαμπάς μου πληρώνει. Ο Κοψιδάς είχε άλλη συμπεριφορά μπροστά στις κάμερες. Γινόταν έξαλλος, έβριζε κι έδινε διαταγές».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Απίστευτο άδειασμα! Η Ιγγλέζου αποκαλύπτει το bullying που βίωσε στο Survivor

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X