Αντώναρος: Πογκρόμ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη εναντίον στελεχών της ΝΔ

Πογκρόμ εναντίον στελεχών της ΝΔ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, βλέπει ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στις κυβερνήσεις του Κώστα  Καραμανλή συνεχίζει να “πυροβολεί” την ηγεσία της ΝΔ ο Με πληροφορίες που μεταφέρει σε νέα ανάρτησή του κάνει λόγο για πογκρόμ που, όπως λέει, είναι σε εξέλιξη εντός της ΝΔ εναντίον στελεχών που δεν είναι αρεστοί στη σημερινή ηγεσία.

Συγκεκριμένα, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή αποκαλύπτει ότι 7 πρώην υποψήφιοι της ΝΔ στις εκλογές του 2015 τον ενημέρωσαν ότι σε αντίθεση με πέρυσι, φέτος δεν πήραν καν πρόσκληση για την ομιλία του Κυρ.Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, ενώ άλλοι 6 με τους οποίους επικοινώνησε ο ίδιος είπαν ότι επίσης δεν έλαβαν πρόσκληση αλλά θα πάνε στην ομιλία.

Ολόκληρη η ανάρτηση Αντώναρου:

“Οι πληροφορίες έρχονται με καταιγιστικό ρυθμό.

Το τελευταιο 24ωρο έχω δεχθεί επτά τηλεφωνήματα από ισάριθμους πρωην υποψήφιους (το 2015!!!) βουλευτές της Νεας Δημοκρατίας στη Θεσσαλία και Βόρεια Ελλάδα για να με ενημερώσουν οτι ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΥ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ να παραστούν στην ομιλία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ. Εξη άλλοι στους οποίους τηλεφώνησα με δική μου πρωτοβουλία μου είπαν ότι θα πάνε αν και δεν έχουν πάρει πρόσκληση.

Περίεργοι αποκλεισμοί — που στην ουσία επιβεβαιώνουν: Ειναι σε εξέλιξη μεγάλο πογκρόμ όσων δεν ειναι αρεστοί στη σημερινή ηγεσία.

Και να μου θυμηθείτε: Είμαστε ακόμη στην αρχή”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ