Αρκετά με τα οικογενειακά της Ελένης Μενεγάκη: Μία ακόμη αποκάλυψη για τον αδερφό και τη μητέρα της

Το τελευταίο διάστημα η Ελένη Μενεγάκη παρά την αρχική αλλαγή της εκπομπής της, δείχνει έτοιμη και αποφασισμένη να επιστρέψει στα… παλιά της λημέρια. Είναι γνωστό πως τα νούμερα τηλεθέασης ανεβαίνουν όποτε οι παρουσιαστές μοιράζονται τις προσωπικές τους εμπειρίες και ιστορίες.

Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια του Alpha, με αφορμή την σχέση που έχει ο Γιάννης Σπαλιάρας με τη μαμά του, θυμήθηκε ιστορία ανάμεσα στον αδερφό της και τη δική της μητέρα.

«Το αμίμητο που είχε πει η μαμά μου όταν ήταν 20 χρονών ο αδερφός μου. Είχε έρθει μια φίλη του και είχε μείνει το βράδυ σπίτι. Την άλλη μέρα το πρωί λέει «Πήγε 10, πήγε 11… είναι νηστικό το παιδί και δεν κάνει. Πήγε χτύπησε την πόρτα και φώναζε «Έλα παιδί μου βγες! Πρέπει να φας και το αβγό σου», είπε on air.


Μπορεί το περιστατικό να προσέφερε γέλιο, όμως τα πράγματα έχουν… ξεφύγει λίγο με τα οικογενειακά της παρουσιάστριας. Η ψυχαγωγική της εκπομπή  έχει πάρει χαρακτήρα προσωπικού ημερολογίου, στο οποίο αναπολεί ιστορίες και περιστατικά του παρελθόντος, οι στιγμές καθημερινής τρέλας με τα τέσσερα παιδιά και το σύζυγό της.

Η αλήθεια είναι πως η οικογένεια «πουλάει» πόσο μάλλον αν σε λένε Ελένη Μενεγάκη, όμως πόσα ακόμη θα μάθουμε για ότι συμβαίνει στο χλιδάτο σπίτι της παρουσιάστριας;

Στην περσινή σεζόν τα πράγματα ξέφυγαν με τις τηλεπωλήσεις και τα νούμερα είχαν πάρει καθοδική πορεία σε σύγκριση με το παρελθόν. Σήμερα λοιπόν έχουμε γυρίσει στην οικογενειακή εστία και την υπερανάλυση της καθημερινότητας με Μάκη, Λάουρα, Άγγελο, Βαλέρια και Μαρίνα.

Κάπως έτσι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ